Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kasejovice otočily zápas s Hradcem a berou první výhru


Branky


0

Kasejovice se poprvé v nové sezóně představily domácím fanouškům a určitě to chtěly přetavit v první výhru. To Hradec už první výhru oslavil v minulém kole a určitě doufal v body i tentokrát. V zápase bylo k vidění osm gólů a nakonec i první výhra pro domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednobranový poločas

Už od úvodních minut bylo na domácích vidět jejich chuť urvat výhru. Hosté se ale také snažili hrát aktivně. Začali přicházet i první šance. Žádná si však cestu do jedné či druhé sítě nenašla. A když už se poločas chýlil ke konci přišla štastná chvíle pro hosty. Dokázal se prosadit Radek Lukášek a poslal Hradec do vedení. Kasejovice naopak opět inkasovaly první branku jako zatím v každém zápase sezóny. 

Obrat domácích

Nedá se říct, že by domácí byli v první půlce horší, spíše smolně prohrávali a do druhé půle šli s tím, že zápas dokáží otočit. Netrvalo dlouho a vyrovnávací branku dokázal vsítit Martin Škyrta a v Kasejovicích bylo hned veseleji. Domácí diváci ještě ani nestihli doslavit a už měli ještě větší důvod k radosti a to když Martin Škyrta přidal svou druhou branku. Drtivý nástup domácích do druhé půle stvrdil v 53. minutě Karel Flandera a stav byl 3:1. Desetiminutovku hrůzy pro hosty zakončil v 56. minutě svou druhou brankou v zápase znovu Karel Flandera. Pak se hra srovnala a hrálo se spíše od vápna k vápnu. Na další branku se tak čekalo až do 71. minuty. Snížení na 2:4 se dokčali hosté a postaral se o to Tomáš Behenský. Byl to gól naděje pro Hradec a ten tak zvýšil aktivitu. V 79. minutě si však nepohlídal zadní vrátka a přišla pátá rána. Nasvědomí jí měl Martin Škyrta a zkompletoval tak hattrick. Hostům se ještě podařilo snížit stav na 3:5 zásluhou Oty Kisse a nic vác už se neudálo a Kasejovice poprvé v sezóně berou tři body a dostává se na dostřel čela tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kasejovice
Martin Škyrta (trenér TJ Kasejovice): "Opět jsme inkasovali jako první, a to i přes to, že jsme šance měli. Poté se nám podařilo čtyřmi rychlými góly otočit zápas. Soupeře jsme přehrávali.




Sestavy


TJ Sokol Kasejovice
J. Kulík [-] - M. Chára [-] , K. Horal [-] , D. Fiala [-] , J. Kopáček [-] (76. T. Jakubčík [-] ) - V. Drnek [-] , M. Škyrta [-] , M. Fiala [-] , J. Mašek [-] - J. Chaloupka [-] (64. J. Mašek [-] ) , K. Flandera [-] (72. V. Jakubčík [-] ) -

SK Hradec 1946
P. Kosť [-] - B. Andrle [-] , M. Liebel [-] , J. Šubrt [-] , M. Bečvář [-] - R. Lukášek [-] , J. Hrdina ml. [-] , Š. Kundrata [-] , O. Kiss [-] , K. Výrut [-] - M. Douša [-] (63. T. Behenský [-] )

ŽK: 38. J. Kopáček , 57. V. Drnek , 90. J. Mašek , 90. K. Horal .
Hráči zápasu: M. Škyrta .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Legát Zdeněk - CHÁRA Zdeněk (N), KAŠE Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.