Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losiná = favorit soutěže


Branky


0

Žinkovy minulý rok hrály na čele tabulky, a do letošní sezóny odstartovaly výhrou nad sestoupivším Stodem. Losiná je dalším týmem, který sestoupil. V prvním zápase potupila Merklín osmi brankami. A i v tomto zápase soupeře porazila vysokým rozdílem. Je tak pochopitelné, že bude pasováná do role jednoho z největších favoritů soutěže. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Za parného odpoledne si na hřiště v Žinkovech našlo cestu 125 diváků. Ti se dočkali první branky již ve druhé minutě, kdy si na centr z pravé strany naběhl Zdeněk Svoboda a poslal ho nechytatelně k levé tyči. V páté minutě mohlo být ještě hůře pro domácí. Po levé straně utekl Jan Votípka, svou přihrávkou našel Marka Laštovku. Ten však těsně minul pravou tyč brány. Hned v následují minutě využil zaváhání hostující obrany Zdeněk Pavlíček, jeho střela ovšem o kousíček minula šibenici. V 8. minutě se téměř z půlky hřiště řítit sám na golmana Martin Veleman. Ovšem v koncovce selhal a poslal míč vedle. V minutě 12. prochází hostující Hajšman přes několik protihráčů a domácí obrana jen tak tak odvrací na roh. Po jeho rozehrání došlo k velkému závaru před bránou. Losiná z toho ovšem nedokázala vytěžit nic. V 21. minutě přišla chyba domácí obrany a Martin Veleman našel pěknou přihrávkou osamoceného Tomaše Hracha a ten uklízí balon k tyči. Losiná vede o dvě branky. V 29. minutě se domácí dostali k přímáku z nějakých 25ti metrů. Míč však skončil těsně vedle pravé tyče. Minutu na to zahrávali znovu standartní situaci, tentokráte z většího úhlu. Po centrovaném balonu a hlavičce končí míč na břevně, a i následnou dorážku zastavuje břevno. V 31. minutě zahrávají domácí rohový kop. Po zmatcích v losinské obraně doklepává míč do sítě Zdeněk Běníšek a snižuje tak na 1:2. Pět minut před poločasem unikl hostům Václav Tříska ale jeho pokus zastavuje tyč. V poslední minutě prvního poločasu si na vlastní polovině bere míč Václav Hajšman a svůj průnik po pravé straně korunuje gólem na 3:1. 

Převaha hostů

Začátek druhé půle se nesl ve znamení tlaku hostů. Ti se snažili o kombinační hru a přečíslení domácí obrany. Žádná z akci ale nedospěla až k zakončení. Na první gól druhé půle se tak čekalo až do 68. minuty. Tomáš Hrach proniká popravé straně a krásnou přihrávkou vyzval Michala Pátka ke skórovaní. Ten nabídkou nepohrdl a zkušene proměnil. Za dalších pět minut zmařil slušnou šanci Svobody dobrým zákrokem Trojánek. Deset minut před koncem zápasu se dostali k zakončení také domácí. Střela Šneberka z levé strany však letí těsně nad. V 84. minutě se po několika soubojích u levého rohového praporku dostává míč k Velemanovi a ten se řítí sám na golmana. Střelou na bližší tyč stavuje skóre na konečných 5:1 pro Losinou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žinkovy
Jaroslav Kubeš (trenér TJ Žinkovy): "Tragédie, hráli jsme špatně. Soupeř byl o třídu lepší. Na poslední chvíli jsme látali sestavu.Soupeř má kvalitní mančaft a zaslouženě vyhrál."

TJ Sokol Losiná
František Karl (TJ Losiná): "Hezký zápas s ideálním začátkem. Domácí se nezalekli dvoubrankového vedení a přinejmenším v prvním poločase byli Losiné důstojným soupeřem."



Sestavy


TJ Sokol Žinkovy
J. Trojánek [-] - V. Tříska [-] (46. M. Vokurka [-] ) , Z. Beníšek [-] (79. J. Čmelínský [-] ) , D. Niemkiewicz [-] , R. Liška [-] , M. Šneberk [-] , Z. Pavlíček [-] , J. Tykvart [-] , T. Hora [-] , J. Vokurka [-] , J. Doričák [-]

TJ Sokol Losiná
M. Zbiň [-] - M. Laštovka [-] , Z. Svoboda [-] , V. Hajšman [-] , P. Novotný [-] - J. Votípka [-] , L. Šindelář [-] , M. Pátek [-] (80. D. Matulka [-] ) - T. Hrach [-] , O. Tic [-] , M. Veleman [-] -

Hráči zápasu: V. Hajšman .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Velíšek Jiří - ŠRÁMEK Josef (N), KARL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.