V. Brada 43.
P. Němec 75. (p.)
F. Březina 90.
3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabené Radkovice přehrály Hradec


Branky


43. V. Brada , 75. P. Němec (p.) , 90. F. Březina - 72. M. Douša
0

Radkovice se v minulé sezóně zachránily až v baráži, to Hradec slavil postup. Domácí dostáli pověsti nejtrestanějšího mužstva minulého ročníku a v zápase viděli tři červené karty. I přes to můžou slavit první výhru v nové sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Začátek zápasu byl opatrný z obou stran. Týmy se soustředily hlavně neinkasovat. Takže k vidění nebylo moc šancí a byl to spíše boj mezi vápny. Na první gól si tak diváci museli počkat až do 43. minuty. První gól Radkovic v nové sezóně dal stejný hráč, jenž je gólem v nastavení v barážovém zápase zachránil v Okresním přeboru, Václav Brada. Do šatense tak šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Tři červené a tři góly

I druhá půle byla dlouho bez větších šancí. V 69. minutě pak přišla komplikace pro domácí, po druhé žluté kartě musel do sprch Tomáš Kutka. Hosté dokázali početní výhodu zužitkovat už po třech minutách. Na 1:1 vyrovnal Matěj Douša. Nerozhodný stav ale nevydržel dlouho. V 75. minutě vrátil vedení na stranu domácích Petr Němec. Poté přišla dvě vyloučení během dvou minut. Nejdříve dostal David Fiala červenou za nesportovní chování a hned minutu na to ho následoval po druhé žluté kartě pavel Vlček. Hradec pak vrhl všechny své síli do útoku ve snaze o vyrovnání. Místo toho ale udeřil z brejku František Březina a pojistil tak tři body pro Radkovice. 



Sestavy


TJ Sparta Radkovice
K. Novotný [-] - R. Chval [-] (83. S. Tisot [-] ) , P. Němec [-] , Z. Bultas [-] , V. Brada [-] , T. Kutka [-] , D. Fiala [-] , P. Vlček [-] , M. Velich [-] (69. J. Janeček [-] ) , M. Březina [-] , F. Březina [-]

SK Hradec 1946
P. Kosť [-] - T. Vozabule [-] , M. Bečvář [-] , O. Kiss [-] - T. Dufek [-] , J. Hrdina st. [-] , J. Hrdina ml. [-] , J. Šubrt [-] , O. Lihm [-] (85. M. Marko [-] ) , R. Lukášek [-] - M. Douša [-]

ŽK: 46. P. Vlček , 60. T. Kutka . ČK: 69. T. Kutka , 82. D. Fiala , 83. P. Vlček .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Šimek Luboš - VEIT Karel (N), FIŠER František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.