1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žinkovy vyloupily Stod


Branky


37. F. Höfler - 59. Z. Pavlíček (p.) , 68. Š. Merhaut
0

V rámci prvního kola se proti sobě postavily dva týmy, jenž oba pomýšlejí na postavení na vrchu tabulky. Mírným favoritem byl sestoupivší Stod, ovšem Žinkovy hrály minulý rok na vrcholu a tak se čekal vyrovnaný zápas. Zápas nakonec vyšel jen jednomu týmu. Žinkovy otočily nepříznivý průběh a zaslouženě vyhrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vytěžili z minina maximum

Úvod utkání se prvních pár minutek nesl v duchu oťukávání a bylo znát, že jde o první zápas. Čím víc ale čas postupoval tak začali hosté získávat přehavu, jak územní tak i v držení míče. První šance na sebe nenechali dlouho čekat. S timi si ale poradil Roman Snášek v bráně Stodu a stav se tak dlouho neměnil. Po půl hodině se začali probouzet i domácí a hra se poněkud srovnala. V 37. minutě se fanoušci dočkali první branky v síti Žinkov. Postaral se o ní Filip Höfler, jenž dorazil trestný kop Tomáše Tlustého. Do konce poločasu se už žádná zajímavá situace neudála a tak po prvních pětačtyřiceti minutách byli veselejší domácí.

Obrat hostů

Po poločasu převzali iniciativu opět hosté. Díky kombinační hře a velkému nasazení přehrávali domácí. Ti se více zatáhli a snažili se držet vedení. V 59. minutě dostaly Žinkovy jedinečnou příležitost srovnat skóre, Zdeněk Pavlíček se postavil k pokutovému kopu a bezpečně proměnil. Tři minuty na to však přišla velká rána do plánů hráčů sokola v podobě druhé žluté karty pro Davida Niemkiewiczika. Ale to je nepoložilo a v 68. minutě dokonali obrat. Po volném přímém kopu se balon odrazil k Štefanu Merhautovi a ten už si poradil a uklidil míč do sítě. Pro domácí to bylo jako alarmující budíček a začali opět makat. Zjednodušili hru a většinu balonů směřovali nákopem do soupeřova vápna. Přicházeli i standarstní situace, Jiří Trojánek v bráně hostů ovšem vyzařoval jistotou a a stahoval jeden centr za druhým. Do konce zápasu už Stod nedokázal rozvlnit síť a Žinkovy tak slavý vítězný start do sezóny.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec (Vedoucí TJ Slavoj Stod): "Špatný začátek zápasu, ke konci půlky jsme se dostali do vedení ale v druhé jsme se spíše bránili. Posledních patnáct minut jsme se snažili tlačit ale byl to spíše bezzubý tlak. Nepovedený start do sezóny. Pokračujeme ve špatné formě."

TJ Sokol Žinkovy
p. Kubeš (trenér TJ Žinkovy): "Celý tým hrál dobře, dařila se nám kombinace. Myslím, že jsme byli lepší než soupeř a zaslouženě vyhráli. Celkově jsem s předvedenou hrou i výsledkem velmi spokojený."



Sestavy


TJ Slavoj Stod
R. Snášel [-] - M. Pešek [-] , M. Terber [-] (46. D. Lihm [-] ) , J. Antoš [-] , K. Kalný [-] , T. Tlustý [-] , J. Múčka [-] , K. Výrut [-] , P. Bilik [-] (65. A. Fabián [-] ) , F. Höfler [-] , P. Vlk [-] (32. L. Karafiát [-] )

TJ Sokol Žinkovy
J. Trojánek [-] - J. Vokurka [-] , J. Tykvart [-] , F. Švejda [-] , M. Šneberk [-] , Z. Pavlíček [-] , D. Niemkiewicz [-] , Š. Merhaut [-] (89. J. Čmelínský [-] ) , R. Liška [-] , T. Hora [-] , J. Doričák [-]

ŽK: 52. F. Höfler , 54. J. Antoš , 57. M. Pešek , 67. J. Múčka - 52. D. Niemkiewicz . ČK: 62. D. Niemkiewicz .
Hráči zápasu: R. Snášel - J. Trojánek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Lejsek Pavel - TÜRK Jaroslav (N), ŠRAIT František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.