Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan porazil doma Union 4:1


Branky


0

Slovan potvrdil odhady tipérů a doma porazil Union výsledkem 4:1. I přes dobrou hru hostujícího celku, domácí předvedli kvalitnější fotbal a připisují si důležité tři body, udělující jim třetí příčku v tabulce. Union zůstává na chvostu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Do první půle nastoupili aktivněji Slovanští. Domácí tým potvrdil pozici lepšího celku a Unionské přehrával. Hosté ale dokázali držet krok a hrozili hlavně z brejkových situací. Prvním gólovým střelcem se stal Michal Braun, který otevřel skóre ve 20. minutě na 1:0. Domácí ukazovali herní převahu a pouštěli Union jen k brejkovým šancem. Druhým střelcem prvního poločasu byl znovu hráč v dresu Spojů – Jiří Hrdlička. Ten si ve 30. minutě zpracoval po kombinační akci nahrávku a umístil míč za záda Marka Horna – 2:0. Hosté ještě dokázali několikrát zahrozit a ukázali, že utkání nevzdávají, gól už ale do konce první půle nezměnili. Do šaten tak šli za výhodnějšího stavu Slovanští.

Druhý poločas

V druhém poločase domácí potvrdili, že jsou herně lepším týmem. V 67. minutě přidal svůj druhý brankový zápis v utkání Jirka Hrdlička a rozvlnil znovu síť Unionu – 3:0. Na rozdíl čtyř branek zvýšil počátkem 77. minuty David Bulant a přidal tak svůj již jedenáctý gól sezony! Usadil se na druhou příčku v tabulce střelců a přepsal skóre na 4:0. Hosté však nakonec přeci jen dokázali smazat nepříjemnou nulu na své straně a to v 81. minutě - Teocharis chytrou přihrávkou poslal do velké šance Kotrče, jeho střela skončila na tyči, ale odrazila se přímo k dobíhajícímu Miroslavu Češekovi, který do prázdné brány dal svůj první gól za Union – 4:1.

 

Zápas tak skončil tímto výsledkem, který slíbil Spojům důležité tři body udržující je na třetí příčce. Union se s Vodníky dělí o poslední a předposlední místo.



Ohlasy k zápasu



TJ Union Plzeň B
Petr Starý: Herně to od nás nebylo úplně špatné, na naše poměry to byl alespoň v prvním poločase slušný výkon. Ale abychom mohli pomýšlet na body, museli bychom buď zahrát ještě mnohem líp, nebo alespoň zlepšit docházku - s nouzově slepenou sestavou a jediným náhradníkem se toho moc vymyslet nedá...



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910 B
M. Feiferlík [-] - J. Hrdlička [-] (69. A. Radvanovský [-] ) , M. Sartorius [-] , D. Bulant [-] , L. Stupka [-] , J. Schneider [-] , M. Koranda [-] , T. Reischig [-] (41. P. Háva [-] ) , J. Nosek [-] , M. Braun [-] , L. Jančar [-] (63. L. Neubauer [-] )

TJ Union Plzeň B
M. Horn [-] - Z. Chmelík [-] , R. Teocharis [-] , L. Londa [-] , V. Jíra [-] - M. Volf [-] , P. Šimana [-] , M. Vinický [-] , J. Murín [-] (74. M. Češek [-] ) - N. Scimeni [-] , K. Kotrč [-] -

ŽK: 17. N. Scimeni .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: KOMÍNEK Jiří - VOLF Petr (N), KUČERA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.