Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vochovští vezou z Touškova tři body a stoupají tabulkou


Branky


0

Vochov ukázal, že skvělé výkony z posledních zápasů nebyly náhodou. I na hřišti Touškova předvedli Vochovští své síly a domácího soupeře porazili výsledkem 3:5. Vochov je tak se 16. body pátý v tabulce, Touškov s 11. body je šestý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Do utkání Touškovští doslova vlítli. Prvních dvacet minut zvedli pro vochovské velký vykřičník, který jim nakonec ukázal, že musí zabrat v aktivitě. Hned ve druhé minutě totiž přišel gól Kuby Anděla, po kombinaci z levé strany si s míčem forvard Touškova hravě poradil a otevřel skóre – 1:0. Druhý gól na sebe nedal dlouho čekat. Domácí stále v zápase dominovali a ve 12. minutě zvyšoval Pavel Foltýn na 2:0. Vochovští z následné brejkové situaci snížili na 2:1 po ráně Pavla Kuchaře, který přidal další gól do sbírky za honem nejlepšího střelce. V předchozím zápase šest gólů, bylo jasné, že se Kuba Anděl nespokojí s jediným a proto ve 20. minutě přidal svůj druhý zářez na bráně Kamila Elkobrosyho a s přehledem rozvlnil síť Vochova – 3:1. Hosté pochopili, že pokud hru nezmění, aktivní domácí je přejedou velkým výsledkem. Vochov ale v poslední době předvádí velmi dobré výsledky a varování vyslechl. Pavel Kuchař sice penaltu neproměnil, ale koncem poločasu Vochov ukázal, proč většinu zápasů vyhrává vysokým skóre. V 38. minutě se prosadil Martin Klement a s přehledem překonal Adama Mezeru – 3:2. A doposud nejlepší střelec tabulky se ozval ještě jednou – hned ve 39. minutě přidal Pavel Kuchař svůj druhý gól utkání a srovnal na 3:3. V tabulce tak nyní figuruje s dvanácti góly. A ve 41. minutě Vochovští obrat dokonali dalším gólem Martina Klementa, byl to pro něj už osmý gól sezony – 3:4. První půle tak nabídla sedm gólů a spoustu dalších gólových šancí, diváci se mohli těšit z dobrého fotbalu.

Druhý poločas

Do druhé půle už nastoupili lépe Vochovští. Touškov nezvládl nejspíš psychicky obrat Vochova a přihrávky už nešly tak přesně jako v prvním poločase. Více ze hry měli hosté a to potvrdili i 58. minutou po gólu Erika Strejčka, který naposledky změnil skore na 3:5. Vochov už si zbytek utkání pohlídal.

 

Hosté tak po ne úplně vydařených dvaceti minutách dokázal zlepšit hru a domácí Touškov zdolat 3:5. Vochov tak dále úspěšně postupuje vzhůru tabulkou, kde je momentálně s 16. body na pátém místě. Touškov je s 11. body šestý.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Město Touškov B
Pavel Foltýn: Prvních dvacet minut jsme byli jednoznačně lepší, potom jsme ale herně odešli. V druhé půli už Vochovští dokázali udržet aktivitu a zaslouženě vyhráli.

SK Vochov 1930
Pavel Tlustý: Děkuji soupeři, že nás prvních dvacet minut neskutečně překvapil a ukázal nám, že do každého zápasu musíme jít naplno od začátku. My jsme se ale dokázali vzpamatovat a hru zlepšit. Kluci z Touškova poté herně ustoupili a my jsme se naopak hodně zlepšili.



Sestavy


TJ Sokol Město Touškov B
A. Mezera [-] - P. Foltýn [-] , P. Dyk [-] , D. Vrba [-] , J. Anděl [-] (58. M. Šůla [-] ) , D. Wagner [-] (27. A. Jánek [-] ) , P. Boháč [-] , J. Huleš [-] , L. Peikert [-] , J. Popelka [-] , M. Tříkač [-]

SK Vochov 1930
K. Elkobrosy [-] - D. Konáš [-] - O. Dlabač [-] (73. R. Halili [-] ) , J. Kubek [-] , E. Strejček [-] , P. Ausberger [-] , P. Tlustý [-] , M. Klement [-] , M. Šulaj [-] , P. Kuchař [-] , D. Vozian [-]

ŽK: 34. A. Jánek , 90. D. Vrba - 75. D. Vozian .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: MIČAN Jan - BÁRTÍK Milan (N), VRÁNEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.