Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 15:30

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kuba Anděl si připsal šest gólů a pomohl vyhrát Touškovu vysoko 1:8


Branky


51. M. Čopan - 12. J. Anděl , 27. J. Anděl , 33. J. Hauer , 34. J. Anděl , 57. J. Anděl , 60. J. Hauer , 70. J. Anděl , 85. J. Anděl
0

Touškov si po šňůře tří nezdařených zápasů zpravil chuť a veze z utkání na hřišti Unionu tři zasloužené body. S jedenácti body jsou tak na šestém místě, Union zůstává bez bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Ihned po úvodním hvizdu byla vidět převaha Touškova. Union se ale snažil držet s hosty krok a předvedl také několik šancí. První gólový zápis byl na straně Touškova ve 12. minutě se prosadil Jakub Anděl a rozjel tak svůj nedělní gólový stroj – 0:1.  Následovalo patnáct minut bez gólu, ale hosté předváděli ze hry víc. Druhý gól přidal znovu Jakub Anděl, po kombinační akci ze strany napálil k levé tyči a zvýšil na 0:2. Ve 33. minutě poté zvýšil Jaroslav Hauer na 0:3. Touškovští využili mladého mančaftu s dobrou fyzičkou. Union nestačil bránit akce hostujícího celku a první půle byla pod taktovkou Touškova. Hned po Hauerově gólu dokonal Jakub Anděl svůj hattrick a poslal svůj tým do vedení 0:4. Tím gólový stroj Touškova utichl. Alespoň pro první poločas. Do šaten tak odcházeli výrazně pozitivněji hostující hráči. 

Druhý poločas

Druhá půle vývojem téměř navázala na tu první. Ale jen téměř, v 51. minutě totiž dokázali unionští snížit na 1:4 po střele Michala Čopana. Poté ale přišel znovu Anděl. Po vypracované akci ze strany dostal Kuba Anděl dobrý pas, zpracoval a nechal Marka Horna opět bez šance – 1:5. Unionští si už byli vědomi kvality soupeře, do šancí se pouštěli, ale bylo jasné, kdo si dnes odveze tři body. Svůj druhý gól utkání přidal Jaroslav Hauer 60. minutě a zvýšil tak na 1:6. To ale stále Touškovu nestačilo. V 70. minutě se k míči dostal znovu Jakub Anděl a střelou k tyči přidal další gól – 1:7. A po vzoru Vochova i Touškov přidal osmigólovou výhru. A na osmém gólu se podepsal nejdůležitější hráč utkání, právě a znovu Jakub Anděl, v 85. minutě si připsal šestý zářez na bráně Marka Horna a zvýšil na konečných 1:8.

 

Touškov si tak odváží zasloužené tři body a usadil se na šestém místě tabulky. Union na body stále čeká.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Město Touškov B
Pavel Foltýn: Union jsme přehráli. Měli jsme mladý tým, oni nasadili spíš starší gardu, což hrálo v náš prospěch a dokázali jsme je uběhat.



Sestavy


TJ Union Plzeň B
M. Horn [-] (65. J. Murín [-] ) - M. Prcín [-] , P. Chudý [-] (74. M. Češek [-] ) , R. Falbr [-] , M. Vinický [-] - M. Volf [-] , L. Londa [-] , R. Teocharis [-] (62. D. Chlumecký [-] ) , L. Kučera [-] (46. J. Jindra [-] ) , M. Čopan [-] - N. Scimeni [-] -

TJ Sokol Město Touškov B
M. Beneš [-] - J. Hauer [-] , J. Anděl [-] , D. Wagner [-] (52. A. Jánek [-] ) , P. Boháč [-] , D. Vrba [-] , A. Šimice [-] (11. M. Šůla [-] ) , L. Peikert [-] , J. Popelka [-] , M. Tříkač [-] (60. P. Foltýn [-] ) , J. Huleš [-]

ŽK: 16. P. Chudý - 20. L. Peikert , 40. P. Boháč .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Ježek Petr - KUČERA Karel (N), KRÁL Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.