L. Jančar 23.
D. Bulant 75. (p.)
3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 16:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan srovnal utkání a Letnou porazil na penalty


Branky


23. L. Jančar , 75. D. Bulant (p.) - 3. D. Máj , 71. T. Vozka
0

Utkání slibovalo vyrovnaný boj o lepší pozici v tabulce. Co se od utkání čekalo, nakonec se i vyplnilo, sice nebylo k vidění tolik gólů jako v jiných zápasech tohoto kola, utkání bylo nakonec okořeněno penaltami. Z těch si odnáší o bod víc domácí mužstvo Slovanu a dorovnalo tak Letnou v tabulce třinácti body. Letná však díky lepšímu celkovému skóre je na místě druhém, Slovan na třetím. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Hned ve 3. minutě po hvizdu signalizujícím start utkání se otevřelo skóre. Za Letnou se trefil Dalibor Máj, ten dostal průnikovou přihrávku mezi beky a lobem přehodil brankáře – 0:1. Letná byla po následujících dvacet minut aktivnější. Domácí Slovan však poté dokázal aktivitou odpovědět a držení míče se srovnalo. Byly k vidění šance na obou stranách. Vyrovnávací branka přišla z kopačky Lukáše Jančara, ten střelou z velkého vápna překonal Václava Hebra, a ve 23. minutě dával na 1:1. Následovalo několik šancí na obou stranách, gól však už během první půle nepadl. Z prvního poločasu si hráči nesli do šaten vyrovnaný stav.

Druhý poločas

V druhé půli se hra přelévela ze strany na stranu. Jak Slovan, tak Letná předvedli několik šancí, povětšinou z brejků. Gólový zápis po dlouhém čekání znovu přepsal v 71. minutě Tomáš Vozka. Letná se uvolnila po levé straně hřiště, následovala přihrávka do středu na Vozku, ten obešel beky a kličkou ošálil brankáře Žáčka a dával téměř do prázdné brány – 1:2. Hosté se však z vedení nemohli radovat dlouho. Přišla 75. minuta a akce Smíchova, ta byla přerušena nedovoleným zákrokem ve vápně. K penaltovému kopu se postavil David Bulant a s přehledem rozvlnil síť Letné – 2:2. Bulantův gól byl poslední v základní hrací době a utkání tak dospělo na penalty. 

Penaltový rozstřel

V penaltovém rozstřelu byl šťastnější domácí Slovan. Skóre 6:5 zajistil dvoubodový zisk a dorovnání bodů v tabulce právě s Letnou. 



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910 B
Marek Feiferlík: Šlo o dost vyrovnaný zápas, byly k vidění šance na obou stranách. My si naštěstí odnášíme z penaltového rozstřelu o bod navíc.

TJ Sokol Plzeň - Letná
Martin Dobrý: Prvních 20 minut jsme byli jasně lepší, poté se hra vyrovnala. Soupeř hrozil hlavně z brejků.



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910 B
P. Žáček [-] - J. Hrdlička [-] (88. P. Háva [-] ) , M. Koranda [-] , D. Bulant [-] , M. Sartorius [-] , T. Reischig [-] (46. J. Zíka [-] ) , J. Reischig [-] , L. Jančar [-] , M. Feiferlík [-] , M. Braun [-] , J. Nosek [-] (46. A. Radvanovský [-] )

TJ Sokol Plzeň - Letná
V. Hebr [-] - D. Máj [-] , J. Gärtner [-] , S. Žák [-] , M. Štádler [-] , T. Vozka [-] , J. Jelínek [-] (83. J. Šerbaum [-] ) , M. Dobrý [-] (67. M. Šampalík [-] ) , V. Svoboda [-] , J. Horčík [-] , J. Diviš [-] (46. J. Vričan [-] )

ŽK: 9. M. Feiferlík , 70. M. Sartorius - 88. S. Žák .
Počet diváků: 10. Rozhodčí: OPALECKÝ Jiří - WOLF Petr (N), SOUKUP Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.