Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prazdroj doma porazil Touškov 4:2


Branky


0

Po vyrovnaném prvním poločase dokázali domácí přidat další dva góly a odnášejí si právem tři body. Prazdroj je momentálně se zápasem navíc na čtvrtém místě tabulky s 12. body. Touškov má zápas k dobru a s 8. body je na místě šestém.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Do prvního poločasu vkročili aktivně oba celky. Jak Prazdroj, tak Touškov měli několik šancí, v prvních patnácti minutách však byli oba gólmani téměř bez práce, balon létal většinou mimo.  Skóre změnila až 19. minuta, po rohovém kopu dorážel míč za záda Martina Beneš Patrik Hejn, který tak poslal Prazdroj do vedení – 1:0. Zanedlouho – v 25. minutě přidal do sítě Touškova druhý gól Jaroslav Pavlíček – Prazdroj využil brejkové šance, Pavlíček dostal dlouhý pas a s přehledem zakončil – 2:0. Touškov se z dvou inkasovaných branek vzpamatoval rychle, hosté začali kombinovat a aktivitu převzali na svou stranu. Utkání srovnali dvěma gólý z 39. a 40. minuty střelcem obou byl David Vrba, oba padly podobně, po vypracované akci dorážel za záda gólmana Šůhy – 2:2. Do konce první půle už gól nepadl a tak týmy odcházely do šaten za vyrovnaného stavu.

Druhý poločas

Jakkoliv vypadala snaha Touškova v první půli nebezpečně, do druhé půle hostujícímu celku nevydržela. Prazdroj opět převzal taktovku a předváděl víc šancí. Domácí fanoušky zvedl z lavic Pavel Kratochvíl gólem z 57. minuty. Po nařízeném přímém kopu napálil Kratochvíl míč k pravé tyči a poslal Prazdroj znovu do vedení – 3:2. Touškov už nedokázal odpovědět podobně jako v prvním poločase, proto dalším gólovým střelcem byl opět hráč domácího celku. Konkrétně se trefil znovu Jaroslav Pavlíček. V 80. minutě dostal krásnou přihrávku od Jana Diviše a rozvlnil síť Touškova počtvrté – 4:2. Svým druhým gólem Pavlíček zároveň uzavřel i gólový zápis toho utkání.

 

Prazdroj tak poskočil na čtvrté místo tabulky, Touškov zůstává šestý.



Ohlasy k zápasu


SK Roudná
Miloš Krýda: Ani jedna strana nebyla v ideální sestavě. Bylo to na zápase poznat, přesto to byl koukatelný mač, my jsme nakonec dokázali soupeře přehrát.

TJ Sokol Město Touškov B
Pavel Foltýn: První poločas byl dost vyrovnaný, o půlce jsem věřil, že dokážeme zápas strhnout na svoji stranu a klidně vyhrát vysokým rozdílem. Do druhé půle jsme ale nenastoupili ideálně a dostali dva špatné góly, které už jsme neotočili.



Sestavy


SK Roudná
P. Šůha [-] - J. Pavlíček [-] , J. Diviš [-] , P. Brichcín [-] , P. Hyneš [-] , D. Urie [-] , M. Krýda [-] , R. Wais [-] , P. Hein [-] , P. Kratochvíl [-] , J. Hostička [-]

TJ Sokol Město Touškov B
M. Beneš [-] - M. Tříkač [-] , A. Jánek [-] , D. Vrba [-] , J. Boháč [-] , D. Vojta [-] , M. Šůla [-] , L. Peikert [-] , J. Popelka [-] , P. Dyk [-] , J. Huleš [-]

Počet diváků: 20. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - TŘÍSKA Miloš (N), WAGNER Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.