4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Touškov doma snadno porazil Vodníky 4:0


Branky


29. J. Popelka (p.) , 43. K. Pachl , 76. P. Foltýn , 90. P. Foltýn
0

Touškov byl favorizován našimi tipéry. Vodní stavby navíc do nedělního utkání nenastoupily v plném počtu z důvodu souběžně hraného utkání jejich A týmu. Touškov měl proto snadnou pozici a využil ji v plném rozsahu. Doma vyhrál 4:0 a se ziskem tří bodů se posunul na páté místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Touškova

Domácí byli aktivnější již od úvodního hvizdu. Z důvodu neúplné jedenáctky Vodních staveb pro Touškovské nebyl problém tvořit situace a ovládat držení míče. Ze strany domácího celku bylo k vidění několik šancí, Vodníci si jich vytvořili méně, ale taky nějaké byly. Gólový zápis otevřel v 29. minutě Jan Popelka z pokutového kopu. Touškov využil brejkové situaci, únik Matěje Bouzka dokázali hosté zastavit, ale nedovoleným zákrokem ve velkém vápně. K míči se tedy postavil Jan Popelka a bezchybně ho dostal za záda gólmana Hosnedla – 1:0. I po vstřeleném gólu měli ze hry více domácí, další gól ale padl až do šaten. Ve 43. minutě dorážel ve vápně odraženou střelu Karel Pachl a poslal tak svůj tým do vedení 2:0. Touškov tak končil první půli bezpečným vedením.

Touškov s klidem dovedl zápas k výhře

V druhé půli se hra částečně zklidnila. Domácí si byli jisti svou výhrou a hosté už byli smířeni s tím, že v neúplném počtu to prostě snadno nepůjde. Přesto bylo k vidění několik šancí. Gól však padl až v 76. minutě, kdy vystřídaný Pavel Foltýn dokázal obejít obranu Vodníků a střílel přesně k tyči – 3:0. A Pavel Foltýn se v utkání vyznamenal ještě jednou. Svůj druhý gól přidal v 90. minutě a provedl to podobně jako u prvního. Znovu střelou k tyči překonal Lukáše Hosnedla a zakončil tak pro Touškov gólově nabité odpoledne – 4:0.

 

Touškov tak po kvalitně odehraném utkání získává tři body a posunuje se na páté místo tabulky. Vodníci s dvěma body jsou na předposledním místě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Město Touškov B
Pavel Foltýn: Soupeř hrál od začátku v desíti, proto jsme měli snadnou úlohu. Kluci ale byli aktivní i v druhé půli a tak si nemám na co stěžovat. Bereme tři body a to je hlavní.




Sestavy


TJ Sokol Město Touškov B
M. Beneš [-] - M. Bouzek [-] (46. L. Peikert [-] ) , I. Momotov [-] (70. P. Foltýn [-] ) , K. Touš [-] , D. Vrba [-] (46. A. Jánek [-] ) , J. Popelka [-] (70. J. Jedlička [-] ) , P. Boháč [-] , P. Dyk [-] , M. Tříkač [-] (38. M. Šůla [-] ) , J. Huleš [-] , K. Pachl [-]

TJ Vodní stavby Plzeň
L. Hosnedl [-] - P. Porada [-] , M. Karas [-] , M. Hricina [-] , M. Sýkora [-] - J. Fiala [-] , M. Lukáš [-] - J. Kačer [-] , Z. Štolka [-] - D. Jonáš [-] , T. Frýdl [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hačka Jakub - KRÁL Aleš (N), HAVEL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.