1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 10:30

7.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Liběšice i v Lukavci udržely pozici lídra


Branky


0

První tým vyhrál 2:1 a nadále drží vedení v tabulce.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl dvě branky

Dá se říct že v Lukavci se hrál takový šlágr kola. Na tamní hřiště totiž dorazily Liběšice, aktuální lídr celé tabulky. Ovšem i Lukavec pokukuje po nejvyšších příčkách. Dal se očekávat vyrovnaný fotbal.

 

A ten se prakticky hrál. První poločas nabídl dvě branky. Ve 34. minutě dostal Liběšice do vedení Jakub Vlasák, který pohotově zakončil opravdu parádní hostující akci. Za šest minut bylo vyrovnáno. Josef Zabák poslal do vápna velmi dobrý centr, Jiří Pokorný míč podběhl a míč do sítě pohodlně uklidili Jan Šenfeldr. Do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Rozhodla standardní situace

Po změně stran se pokračovalo ve vyrovnané partii. Oba týmy měly šance, ale stav se dlouho neměnil.

 

Když už to vypadalo na remízu, rozhodla 88. minuta. Liběšice zahrávaly standardní situaci, míč se dostal opět k Vlasákovi, který svým barvám vystřelil cenné tři body. Pro domácí to bylo kruté, jelikož si alespoň jeden bod zasloužili.

 

V dalším kole jedou Liběšice na horkou půdu Českých Kopist, kterým se ale nedaří. Lukavec jede na půdu Dubí, které chytlo dobrou formu.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


SK Lukavec
Jiří Hönig, trenér SK Lukavec: "Za dnešní výkon se nemusíme stydět. Fotbal ale dokáže být krutý,protože prohrát gólem v 88. minutě utkání, ve které nejste horším týmem, prostě zamrzí. Škoda, že z různých důvodů chybělo několik hráčů. Je pravda, že Liběšice byly nejlepší soupeř, se kterým jsme doposud hráli."

SK Liběšice
Marek Čermák, trenér SK Liběšice: "Utkání bylo zrcadlem duelu z minulé sezóny. Tehdy byl Lukavec o chlup lepší a rozhodl po standardní situaci. Teď to prostě bylo naopak. Ale Lukavec hrál dobře, byl to těžký zápas. My jsme rádi za tři body, dlouho tady Liběšice nevyhrály."



Sestavy


SK Lukavec
J. Brožík [-] - L. Kořínek [-] , L. Oláh [-] , M. Richtr [-] , J. Mišani [-] , T. Engl [-] , S. Hamza [-] , J. Šenfeldr [-] , J. Zabák [-] , Š. Orem [-] , J. Kolář [-]

SK Liběšice
J. Pokorný [-] - A. Vlk [-] , J. Vlasák [-] , V. Petrus [-] , R. Knop [-] , T. Mikina [-] , K. Knop [-] (69. P. Janda [-] ) , J. Janda [-] , M. Svoboda [-] , J. Nepovím [-] , P. Blažíček [-]

ŽK: 53. J. Mišani , 75. J. Kolář - 84. P. Blažíček .
Hráči zápasu: J. Zabák - J. Vlasák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Trutnovský Jiří - DVORSKÝ Vojtěch, BIOLEK Radomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.