0:6
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 14:30

7.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

0:6! Libochovice šokovaly na Střekově


Branky


1. O. Hudik , 36. P. Tuček , 41. O. Hudik , 45. M. Hudik , 54. P. Musil , 67. P. Musil
0

Domácí, hodně oslabený tým, zklamal. Navíc nedal dvě penalty.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zvládli začátek i konec

Do Ústí nad Labem, konkrétně na Střekov, dorazil nováček z Libochovic. Papírovým favoritem byli domácí, kteří měli v tabulce dvanáct bodů oproti třem hostujícím. Ale Libochovice v posledním kole poprvé bodovaly, když doma porazily Velké Březno.

 

Domácí kouč Martin Beran měl problémy se sestavou - postrádal totiž hned pět hráčů (2x dovolená, 1x zranění, 2x nemoc) ze základní sestavy. A Střekovu rozhodně nepomohl úvod utkání, hosté totiž udeřili prakticky po půl minutě, kdy se po rychlé akci trefil Ondřej Hudik.

 

Střekov mohl vyrovnat zhruba v 25. minutě, kdy kopal pokutový kop. K míči se postavil zkušený Miroslav Novotný, jeho pokus ale zlikvidoval brankář Krpeš.

 

Hosté si pak další tři gólové dárečky připravili ke konci poločasu. Ve 36. minutě se trefil Petr Tuček, podruhé v utkání se prosadil Ondřej Hudik, na 0:4 pak zvyšoval jeho brat Michal. To běžela 45. minuta, všechny branky Libochovic padaly ze hry.

Střekov zahodil i druhou penaltu

Po změně stran to Střekov nezabalil a zatlačil Libochovice. A mohl rychle snížit. Po ruce Zůny přišla druhá žlutá a logicky červená karta. A navíc Střekov opět kopal penaltu. K té se postavil Chrudimský, ale branku vůbec netrefil.

 

V 54. minutě pak přišel rychlý libochovický brejk, který Petr Musil zakončil gólem - 0:5. Utkání se pak jen dohrávalo, v 66. minutě dostal rovnou červenou kartu za faul domácí Miroslav Novotný, za minutu dokonal domácí debakl opět dobře hrající Petr Musil.

 

Libochovice tak v tabulce poskočily na 11. místo, Střekov je pátý. V dalším kole hostí Libochovice Rumburk, Střekov doma přivítá Modrou.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Střekov
Martin Beran, TJ Střekov: "Máme hodně úzký kádr, chybělo nám pět hráčů ze základu, tři museli nastoupit se zraněním. Rozhodla první branka, navíc, když neproměníte dvě penalty, nemůžete myslet na body. A ještě máme vyloučeného. Budu se modlit, aby se někdo do příští týdne dal do kupy a nebo vrátil z dovolené."

FK Libochovice
Václav Řezníček, trenér FK Libochovice: "Takové vítězství jsme nečekali. Ale výhra je zasloužená. Pomohla nám rychlá branka, pak Krpeš chytil penaltu. Střekov měl dobré chvilky, ale my jsme drama nepřipustili. Tři body nás hodně těší."



Sestavy


TJ Střekov
Z. Dvořák [-] - O. Franc [-] , V. Kabátník [-] , J. Tichý [-] - M. Novotný [-] , J. Bubla [-] , F. Chrudimský [-] - F. Lejček [-] , V. Bednář [-] , V. Kmec [-] , B. Stakič [-]

FK Libochovice
F. Krpeš [-] - O. Novák [-] (59. J. Košťál [-] ) , O. Wiesner [-] , L. Chlouba [-] , T. Zůna [-] - P. Tuček [-] (67. T. Urban [-] ) , O. Hudik [-] (80. ) , I. Oros [-] (70. ) , L. Horký [-] - M. Hudik [-] (75. J. Šturm [-] ) , P. Musil [-]

ŽK: 34. V. Kmec , 70. V. Bednář - 25. T. Zůna , 32. O. Novák . ČK: 66. M. Novotný - 47. T. Zůna .
Hráči zápasu: P. Musil , F. Krpeš .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Klimpl Miroslav - SEDLÁČEK Jiří, KARRMANN Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.