3:4
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 16:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase plném obratů byli nakonec úspěšnější hosté


Branky


5. J. Bron , 41. F. Dolejš , 46. O. Hrdina - 17. V. Duffek , 39. A. Kopecký (p.) , 78. A. Kopecký , 90. M. Růžek
0

Ve třetím kole přivítali hráči Staňkova na svém trávníku fotbalisty Mrákova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli mohli být spokojenější domácí

Do zápasu vstupovali v roli favorita hráči Mrákova, staňkovští ale už několikrát prokázali, že doma jsou velmi silní. Domácím se povedl hned úvod zápasu a brzy se dostali do vedení. V 5. minutě se střelecky prosadil Jan Bron a zařídil tak svému týmu raketový start. Euforie domácích příznivců ale trvala pouze do 17. minuty, kdy je umlčel hostující Václav Duffek a začínalo se odznovu. Hra byla vyrovnaná, ani jeden z týmů neměl nějakou výraznější převahu. Na další branku museli diváci čekat až do 39. minuty, kdy dostali hosté výhodu pokutového kopu. Odpovědnost na sebe vzal Antonín Kopecký a s chladnou hlavou proměnil. Hráči Staňkova se ale nevzdali a podařilo se jim ještě do konce poločasu skóre otočit. Ukázali hlavně svou velkou sílu a to standartní situace. Nejprve se ve 41. minutě zapsal do listiny střelců František Dolejš, kterého o pět minut později napodobil jeho týmový kolega Ondřej Hrdina. Do kabin se tedy nakonec odcházelo za stavu 3:2.

Mrákov dokázal otočit skóre

Vstup do druhé půle hráčům Staňkova příliš nevyšel. Hráli ustrašeně, snažili se pouze bránit jednobrankové vedení a přenechávali iniciativu soupeři. V 66. minutě navíc přišla velká rána, když byl po druhé žluté kartě vyloučen obránce František Dolejš a Staňkov tak musel dohrávat o deseti. Mrákov se snažil využít početní převahy, dlouho se mu ale nedařilo překonat urputnou obranu soupeře. Nakonec se hostující příznivci dočkali, v 78. minutě přidal svou druhou branku v zápase Antonín Kopecký a vyrovnal tak na 3:3. Hostům to ale nestačilo a i nadále se snažili něco vymyslet. Za svou aktivitu byli odměněni v samém závěru utkání, když v 91. minutě rozhodl o vítězství Mrákova Michal Růžek. Mrákov se tedy díky této výhře posunul do čela tabulky, Staňkov se propadl na jedenáctou příčku.



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Milan Kucharič: První půle byla vyrovnaná, plná zvratů, ale díky standartním situacím v závěru jsme se dokázali dostat do vedení. Ve druhé půli nás soupeř přehrával, byli jsme zatažení na vlastní polovině, což bylo prostě špatně. Po červené kartě jsme nedokázali vedení udržet a nakonec jsme díky brance v samém závěru prohráli.




Sestavy


FK Staňkov
L. Jánský [-] - V. Záhoř [-] (72. V. Voves [-] ) , J. Bron [-] , T. Výrut [-] , J. Kubina [-] , M. Pinc [-] , M. Vachtl [-] , O. Hrdina [-] , F. Dolejš [-] , P. Štverka [-] , J. Vrba [-]

TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - J. Stýskal [-] , P. Rybár [-] , P. Vondraš [-] (46. J. Dufek [-] ) - L. Čermák [-] , A. Kopecký [-] , V. Duffek [-] , T. Duffek [-] (69. R. Mathauser [-] ) , M. Smazal [-] - M. Růžek [-] , P. Váchal [-] (81. P. Michálek [-] ) -

ŽK: 38. F. Dolejš , 77. J. Kubina - 43. M. Růžek , 60. O. Korba , 69. J. Stýskal . ČK: 66. F. Dolejš .
Hráči zápasu: A. Kopecký , V. Duffek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Jakš Jan - BRŮHA Radek, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.