4:5p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 15:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá předvedla neskutečný comeback


Branky


5. B. Soukup , 12. P. Chval , 52. J. Pelán , 73. P. Chval - 17. M. Bořil , 75. M. Bořil , 77. M. Šinál , 84. V. Braun
0

Třětí kolo odstartoval duel mezi Chodovou Planou a Bělou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli zvládli lépe domácí

Souboj dvou týmů, které zdobí především velmi ofenzivní fotbal, sliboval zajímavou podívanou. Do utkání vstoupili mnohem lépe domácí fotbalisté a již po pěti minutách otevřeli skóre zápasu. Po pravé straně zatáhl míč Pavel Chval, nacentroval před branku, kde našel Bohuslava Soukupa a ten už si v zakončení věděl rady. Ve 12. minutě to bylo již o dvě branky, tentokrát to byl sám Pavel Chval, kdo rozvlnil síť brány Bělé. Hostům se ale podařilo rychle odpovědět, v 17. minutě dostal přihrávku od Václava Brauna Miroslav Bořil, který svůj samostantý únik bez větších problémů proměnil. Hráči Chodovky si mohli do konce první půle vrátit dvoubrankové vedení, v hostující brance se ale několika skvělými zákroky zaskvěl Tomáš Jarina. Do konce poločasu se už tedy skóre neměnilo, stav utkání byl 2:1.

Chodová Planá ztratila tříbrankové vedení

Úvod druhého poločasu hráčům Bělé vůbec nevyšel a po sedmi minutách inkasovali. Třetí branku domácího týmu přidal Jindřich Pelán a s hostujícím celkem to už vypadalo hodně zle. Bělá zareagovala na nepříznivý stav dvojstřídáním a to se nakonec ukázalo jako klíčové. V 73. minutě sice přidal svou druhou branku v zápase Pavel Chval, ze strany Chodové Plané to ale bylo vše. Domácí fotbalisté jako kdyby vyklidili pozice a přenechali iniciativu soupeři. Hosté toho dokázali využít v 75. minutě, kdy střídající Daniel Häusler odebral míč na půli hřiště a krásnou přihrávkou poslal do samostatného úniku Miroslava Bořila, který tváří v tvář gólmanovi nezaváhal. O dvě minuty později si vybojoval míč Martin Šinál, dostal se přes dva hráče a střelou pod víko snížil na 4:3. Hosté cítili šanci na bodový zisk a ještě více přidali na obrátkách. V 84. minutě byl faulován na hranici pokutového území aktivní Martin Šinál, míč si k volnému přímému kopu postavil Václav Braun a střelou do šibenice nedal domácímu brankáři žádnou šanci. Bělá tedy dotáhla tříbrankové manko a o vítězi musely rozhodnout penalty.

Bělá si nakonec odvezla body dva

V penaltovém rozstřelu bylo vidět, kdo je ve větší psychické pohodě. Domácí absolutně nezvládli závěr druhého poločasu a nezvládli ani penaltový rozstřel. Po sérii 3:4 tedy slaví výhru Bělá nad Radbuzou.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Chodová Planá
Jiří Abramčuk: Hrálo se ve velké vedru, což ztěžovalo podmínky na hřišti, ale to měli všichni stejné. První poločas byl jasně v naší režii, pak jsme ale udělali jednu chybu a soupeř snížil. Druhý poločas byl v úvodu dobrý, vedli jsme 4:1. Od 70. minuty jsme ale přestali hrát, soupeř vyrovnal a vyhrál na penalty. Za takového stavu prostě nemůžeme ztratit body.

TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil: Začali jsme špatně, rychle jsme inkasovali. Za stavu 2:0 jsme to už viděli černě, naštěstí se nám podařilo do poločasu snížit. Začátek druhého poločasu nám vůbec nevyšel a už to s námi vypadalo špatně. Pomohla nám ale střídání a nakonec jsme zvládli utkání dotáhnout až do penalt. Neskutečný obrat.



Sestavy


TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - D. Hanko [-] , J. Abramčuk [-] (71. V. Benedikt [-] ) , P. Chval [-] , J. Pelán [-] , B. Soukup [-] , I. Ryška [-] , R. Ovčačík [-] , R. Seitz [-] , J. Plecitý [-] , Z. Kutička [-]

TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - K. Pangrác [-] , V. Braun [-] , M. Pustovojt [-] (64. M. Šinál [-] ) , V. Iščenko [-] , M. Tomášek [-] , J. Sopko [-] - L. Černý [-] (63. D. Häusler [-] ) , D. Frank [-] - V. Landrgott [-] , M. Bořil [-]

ŽK: 75. J. Pelán , 80. Z. Kutička - 38. M. Tomášek , 51. M. Pustovojt , 55. M. Bořil .
Hráči zápasu: M. Šinál , T. Jarina .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: CHEJLAVA Petr - BRŮŽEK Jaroslav (N), CINGROŠ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.