Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodová Planá svého soupeře doslova smetla


Branky


73. L. Pikl st. , 87. D. Martínek - 5. J. Pelán , 13. J. Pelán , 16. P. Chval , 27. J. Pelán (p.) , 40. J. Abramčuk , 52. P. Chval , 61. J. Plecitý , 68. B. Soukup , 78. J. Pelán , 89. V. Benedikt
0

Ve druhém kole se potkaly i týmy Chodského Újezda a Chodové Plané.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již po první půli bylo rozhodnuto

Chodová Planá chtěla určitě napravit výbuch z orvního kola, v cestě jí v dnešním zápase stál Chodský Újezd. Hned od úvodních minut bylo jasné, kdo bude dnes na hřišti pánem. Hosté měli nad svým soupeřem jednoznačně navrch a svou převahu dokázali přetavit v góly. Hned v 5. minutě se střelecky prosadil Jindřich Pelán a zařídil tak svému týmu skvělý start. Hráči Újezda se nemohli dostat do zápasu a pouze zoufale přihlíželi útočným snahám soupeře. Ve 13. minutě se opět dostal ke slovu Jindřich Pelán a zvyšoval tak na 2:0. O tři minuty později se prosadil i střelec týmu Pavel Chval a s domácími to bylo hodně nahnuté. Chodovka i nadále pokračovala ve svém náporu, ze kterého dokázala vytěžit pokutový kop. Míč si postavil Jindřich Pelán a bez problému zkompletoval svůj hattrick. Do konce první půle se hosté prosadili ještě jednou, na 0:5 zvyšoval ve 40. minutě Jiří Abramčuk. Domácí tak byli určitě rádi, že rozhodčí odpískal konec poločasu.

Hosté ve svých gólových hodech nepolevili

Obraz hry se ve druhé půli téměř nezměnil. Hráči Chodové Plané měli i nadále jasně navrch, svého soupeře dnes jezdnoznačně přejeli. V 52. minutě přidal šestý gól hostí Pavel Chval a s Chodským Újezdem to už opravdu vypadalo bledě. V 58. minutě navíc přišla další rána, když byl po druhé žluté kartě vyloučen domácí Martin Trejbal. Hosté dokázali početní převahy dokonale využít, když během sedmi minut přidali další dvě branky, postarali se o ně Jan Plecitý Bohuslav Soukup. Domácí dokázali v 73. minutě snížit zásluhou Ladislava Pikla, na výsledku to ale nic moc nezměnilo. Za hosty totiž odpověděl o pět minut později Jindřich Pelán, který tak vstřelil svou čtvrtou branku v zápase a podtrhl svůj perfektní výkon. V 80. minutě byl vyloučen další hráč Újezda, konkrétně to byl střelec jediné branky svého týmu Ladislav Pikl. Domácím se povedlo i v devíti vstřelit ještě jednu branku, do střelecké listiny se v 87. minutě zapsal Daniel Martínek. Poslední slovo ale měli nakonec hosté, když na konečných 2:10 upravil skóre střídající Václav Benedikt. Chodová Planá tedy rozstřílela Chodský Újezd, který má do příštího kola na čem pracovat.



Ohlasy k zápasu


TJ Chodský Újezd
Václav Raba: Nastoupili jsme v oslabené sestavě a chodovka nás naprosto přehrála. Nedrželi jsme se našeho plánu, hrálo jsme příliš ofenzivně a po půlhodině hry bylo prakticky rozhodnuto.

TJ Slavoj Chodová Planá
Jiří Abramčuk: Byl to jednoznačný zápas. Konečně jsme hráli v plné sestavě a bylo to znát. Soupeř nekladl žádný odpor, po prvním poločase už bylo rozhodnuto a bylo pouhou otázkou, kolik branek padne.



Sestavy


TJ Chodský Újezd
M. Růžička [-] - L. Kozák [-] (61. D. Martínek [-] ) , M. Křístek [-] (71. R. Miklas [-] ) , T. Sykal [-] (87. P. Štěrba ml. [-] ) , J. Pikl [-] , L. Pikl st. [-] , J. Zivčák [-] , P. Opava [-] , M. Beneš [-] , L. Pikl ml. [-] , M. Trejbal [-]

TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - D. Hanko [-] , J. Abramčuk [-] (69. J. Abramčuk [-] ) , P. Chval [-] , J. Pelán [-] , B. Soukup [-] , I. Ryška [-] (46. V. Benedikt [-] ) , R. Ovčačík [-] , R. Seitz [-] , J. Plecitý [-] , Z. Kutička [-]

ŽK: 26. J. Zivčák , 40. T. Sykal , 47. M. Trejbal , 64. L. Pikl ml. - 40. P. Chval , 54. J. Pelán . ČK: 58. M. Trejbal , 80. L. Pikl ml. .
Hráči zápasu: J. Pelán , P. Chval .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Rada Jiří - LUKÁŠ Kamil, SIROVÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.