2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dlouhý Újezd napravil zaváhání z předchozího kola


Branky


0

Druhé kolo nabídlo souboj mezi Dlouhým Újezdem a Staňkovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle skončila bez branek

Hráči Dlouhého Újezda měli po prohře z prvního kola určitě co napravovat, v cestě jim ale stál Staňkov, který svůj úvodní duel zvládl skvěle. Úvodní minuty utkání byly trochu opatrné, postupem času se ale začala projevovat kvalita domácího mužstva. Staňkovští se byli nuceni stáhnout na vlastní polovinu hřiště a bránili ofenzivní výpady soupeře. Hráči Újezda si vypracovali několik slibných příležitostí ke skórování, žádnou z nich ale nedokázali využít. To hosté hrozili především po rychlých protiútocích a i oni měli příležitost dostat se do vedení, i jim ale nebylo v koncovce přáno. První půle tak i přes převahu domácího týmu skončila bez branek.

Domácí se konečně prosadili

Úvod druhého poločasu vyšel domácím nejlépe, jak mohl. Hned po dvou minutách se totiž dostal do zakončení záložník Petr Földeši a pálil přesně. Od tohoto momentu hrál Dlouhý Újezd s větším klidem a svého soupeře prakticky nepustil k míči. Staňkovští se po celý druhý poločas téměř nedostali za polovinu a pouze přihlíželi nájezdům soupeře. Domácí měli několik velkých šancí na zvýšení skóre, nedařilo se jim ale v koncovce, a tak bylo pořád o co hrát. Hostům stačila jedna povedená akce a mohli si z dnešního utkání odnést i bod. Ta ovšem nepřišla, hráči Újezda byli koncentrovaní a žádné chyby se nedopustili. V závěru navíc přidali pojišťovací branku, o kterou se postaral Petr Houda a upravil tak skóre na konečných 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd
Ondřej Bučan: První poločas jsme byli jasně lepší, hrálo se prakticky na jednu polovinu. Hosté sice zahrozili z rychlých protiútoků, branku ale nedali. Ve druhém poločase se už hrálo pouze na jednu bránu, vítězství jsme si pohlídali.




Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - L. Pernglan [-] , P. Houda [-] , L. Gitta [-] , P. Földeši [-] , A. Dravecký [-] , M. Stoklasa [-] , J. Bukva [-] (86. J. Švábek [-] ) , M. Vrba [-] , L. Zeman [-] , J. Závorka [-]

FK Staňkov
L. Jánský [-] - J. Bron [-] (46. V. Voves [-] ) , J. Hruška [-] , T. Výrut [-] (76. L. Zahoř [-] ) , J. Kubina [-] , M. Pinc [-] , M. Vachtl [-] , V. Záhoř [-] , F. Dolejš [-] , P. Štverka [-] , J. Vrba [-]

ŽK: 69. J. Bukva - 31. J. Bron , 41. M. Pinc , 87. P. Štverka .
Hráči zápasu: P. Houda , A. Dravecký .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: ŠPIRAL Václav - BUČAN Ondřej (N), BAUER Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.