2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou nováčků v soutěži rozhodly až penalty


Branky


0

Na úvod sezony zavítali hráči Chodského Újezda na půdu Plané.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Hned v úvodním zápase sezony se potkali dva nováčci v soutěži, FK Planá a Chodský Újezd. Utkání bylo od úvodu poměrně vyrovnané, mírnou převahu měli ale hosté. Snažili se hrát aktivně a tato snaha jim přinesla kýžené ovoce. V 15. minutě využil krásného pasu za obranu Matěj Křístek a tváří v tvář gólmanovi nezaváhal. Vedení ale hostujícímu družstvu nevydrželo příliš dlouho. O deset minut později totiž kontroval domácí Daniel Kloužek a začínalo se opět od nuly. Hráči Chodského Újezda měli po zbytek poločasu navrch, nedokázali ale svoji převahu přetavit ve vedoucí branku. Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu 1:1. Spokojenější mohli být určitě domácí fotbalisté.

Ani druhý poločas neurčil vítěze

Ve druhé půli už bylo na hřišti pouze jedno mužstvo. Hosté svého soupeře přehrávali ve všech směrech a bylo pouhou otázkou času, kdy se dostanou do vedení. Hráči Plané ale poctivě bránili a dokázali držet soupeře na uzdě. Na nějaké útočné výpady ovšem neměli ani pomyšlení, takže obrana Újezda neměla za druhý poločas příliš práce. Po většinu času se hrálo na obranné polovině domácích, na hráčích Újezda byla vidět velká snaha strhnout vedení na svou stranu. To se jim ale nakonec nepodařilo, domácí se dokázali ubránit a o vítězi zápasu tak musely rozhodnout pokutové kopy.

Bod navíc zůstal v Plané

V penaltové loterii měli více štěstí a pevnější nervy domácí fotbalisté a po sérii 4:3 mohou slavit bod navíc.



Ohlasy k zápasu



TJ Chodský Újezd
Václav Raba: Dalo by se říct, že po většinu zápasu jsme byli lepším týmem, hlavně ve druhé půli jsme soupeře k ničemu nepustili. Bohužel jsme ale nedokázali proměňovat šance, a tak o vítězi musely rozhodnout penalty, které jsme nezvládli.



Sestavy


FK Planá
R. Švarcbek [-] - J. Kopča [-] (83. F. Šatra [-] ) , O. Suchý [-] , D. Sovka [-] , T. Böhm [-] - M. Slavík [-] (46. G. Lanfranchi [-] ) , T. Vomáčka [-] , D. Sovka [-] , P. Brožíček [-] , D. Kloužek [-] - K. Louženský [-] (69. T. Švejda [-] ) -

TJ Chodský Újezd
M. Růžička [-] - T. Medek [-] (65. F. Greguš [-] ) , M. Křístek [-] (53. L. Kozák [-] ) , T. Sykal [-] , J. Pikl [-] , L. Medek [-] (46. L. Pikl st. [-] ) , J. Zivčák [-] , P. Opava [-] , M. Beneš [-] , L. Pikl ml. [-] , M. Trejbal [-]

Hráči zápasu: D. Kloužek - J. Zivčák .
Počet diváků: 201. Rozhodčí: Červený Václav - HÁLEK Pavol, CHMELÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.