0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá hned na úvod sezony vyloupila rivala


Branky


0

V prvním kole se střetly týmy Boru a Bělé nad Radbuzou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přežili velké šance soupeře a šli do vedení

Úvodní zápas sezony ztěžovalo nepříjemné horko, hráčům rozhodně nebylo co závidět. S těžkými podmínkami se lépe vypořádali domácí fotbalisté, kteří mohli hned ve 4. minutě jít do vedení. Centr ze strany si ve vápně našel kanonýr Jiří Stránský, který ale ve velké šanci vůbec netrefil branku. Bělá se na tuto šanci snažila odpovědět ve 20. minutě, kdy byl na hranici velkého vápna úplně osamocený Jan Sopko, brankáře domácích ale neprostřelil. Ve 35. minutě se opět připomněl Jiří Stránský, kdy šel sám na brankáře Tomáše Jarinu, který ale jeho pokus i následné dvě dorážky zázračným způsobem zlikvidoval. Hosté dokázali potrestat neefektivitu domácího týmu ve 39. minutě, kdy unikl po levé straně Jakub Černý, předložil míč před branku, kde čekal Dominik Frank, který poslal Bělou do vedení. Do konce první půle se již nic zajímavého neudálo, do kabin se tedy šlo za stavu 0:1.

Bělá nakonec zvítězila rozdílem třídy

Do druhého poločasu vstoupili hostující fotbalisté mnohem lépe. Zlepšili obranu a na předváděné hře to bylo znát. Hodně jim pomohla druhá branka, o kterou se postaral v 60. minutě Miroslav Bořil, který využil centru aktivního Jakuba Černého. Hráči Boru se marně snažili překonat obranu Bělé, která ve druhé půli skutečně fungovala na výbornou. Hosté si v poklidu kontrolovali dvoubrankové vedení, zápas měli jasně ve svých rukou. V 80. minutě unikl po lajně Václav Landrgott, vrátil míč na velké vápno, kde číhal Luboš Černý a krásnou střelou vymetl pavučinu. V 85. minutě přišla definitivní tečka z kopačky Jakuba Černého, který tak podtrhl svůj famózní výkon po návratu z Vejprnic. Bělá si tedy celkem bez problémů poradila s rivalem z Boru a po výsledku 0:4 si připisuje první tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bor
Miroslav Vaňous: První poločas byl vyrovnaný se šancemi na obou stranách. Měli jsme dvě velké šance, které jsme bohužel neproměnili a soupeř se z následného brejku dostal do vedení. Druhý poločas nám vůbec nevyšel, soupeř toho využil a dalšími třemi brankami rozhodl zápas. Musím hostům pogratulovat, vyhráli zaslouženě.

TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil: Začali jsme trochu vlažně, dovolili jsme soupeři dvě vyložené šance. V závěru poločasu se nám podařilo vstřelit branku z rychlého protiútoku, což nás trochu uklidnilo. Do druhého poločasu jsme vstoupili lépe a na průběhu to bylo znát. Vstřelili jsme druhou branku a v závěru jsme si výhru pojistili.



Sestavy


TJ Sokol Bor
P. Žalud [-] - J. Pokorný [-] , F. Pták [-] , D. Jutka [-] , M. Michl [-] , J. Stránský [-] , T. Janků [-] (82. V. Hlaváč [-] ) , M. Buben [-] , J. Andrle [-] (75. P. Zeman [-] ) , Z. Bachroň [-] , J. Maczko [-]

TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - V. Iščenko [-] (87. J. Bočan [-] ) , M. Pustovojt [-] , M. Tomášek [-] , V. Braun [-] - J. Černý [-] , D. Frank [-] , M. Šinál [-] (64. L. Černý [-] ) , J. Sopko [-] - M. Bořil [-] (82. K. Pangrác [-] ) , V. Landrgott [-]

ŽK: 82. J. Stránský , 86. J. Pokorný - 60. J. Černý , 89. L. Černý .
Hráči zápasu: T. Jarina , J. Černý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ČUBR Zbyněk - LHOTÁK Luděk, ČERMÁK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.