M. Kaláb 58. (p.)
1:3
(0:2)
18. J. Roman (p.)
40. J. Rejha
53. L. Novotný
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

17.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužany podlehly na domácím hřišti soupeři z Milíčevse.


Branky


58. M. Kaláb (p.) - 18. J. Roman (p.) , 40. J. Rejha , 53. L. Novotný
0

Domácí po dvou chybách v prvním poločase prohrávali  2 - 0. Druhý poločas začali domácí náporem, ale dostali třetí gól. Po chvilce snížili z penalty a Milíčeves se už jenom bránila. Domácí další branky nedokázali přidat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Milíčeves o vítězství rozhodla v prvním poločase.

 

Lužany nastoupily do tohoto zápasu s předsevzetím kvalitního výkonu proti soupeři z nedaleké Milíčevse. Souboj těchto dvou týmů bývá vždy vyrovnaným zápasem, a proto se podobný scénář dal očekávat i v dalším vzájemném souboji v předvelikonočním fotbalovém čase. Úvod zápasu byl vcelku vyrovnaný, ale změna skóre zápasu nastala již v 18. minutě, když se z pokutového kopu po chybě domácích hráčů, prosadil hostující hráč Roman Jakub a poslal Milíčeves do vedení 0:1. Do poločasu vstřelili hosté ještě jednu branku, když se prosadil Rejha Jakub ve 40. minutě a poslal hosty z Milíčevse do vedení 0:2. Poločasový stav byl tedy 0:2 a zdálo se, že o majiteli tří bodů do tabulky OP je rozhodnuto.

Druhý poločas obrat nepřinesl a Milíčeves si odváží domů tři body.

 

Domácí hráči z Lužan museli o poločasové přestávce zklidnit svoje myšlení, zpřesnit svoji hru a pokusit se tento zápas ještě zdramatizovat. Bohužel pro ně se skóre zápasu měnilo v 53. minutě opět v jejich neprospěch, když se prosadil v Novotný Lukáš a zvýšil vedení svého týmu na 0:3. O zdramatizování zápasu se postaral v 58. minutě domácí hráč Kaláb Michal, který z pokutového kopu snížil na 1:3. Pro domácí to byla jakási naděje na zvrat v zápase, který ale hostující hráči nedopustili a do konce zápasu již žádnou branku neinkasovali. Po zásluze si tak odváží z Lužan do tabulky okresního přeboru tři body a do sestavy kola jsou za tento zápas nominováni ze strany soupeře Novotný Lukáš a Rejha Jakub.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lužany
Bryscejn Roman (hráč Lužan): Tragicky první poločas od Lužan do druhého úplně vyměnění tým ,ale bohužel nedokázali vstřelit branky převaha na hřišti nestačila ,3 hrubky = 3 góly ,první poločas rozhodl o osudu utkání. Hráče zápasu nejde vybrat bohužel.

FC VTJ Milíčeves
Novotný Lukáš (hráč Milíčevse): Podrobnosti přineseme později.



Sestavy


TJ Sokol Lužany
J. Ponikelský [-] - L. Ondráček [-] , A. Mikule [-] , J. Folprecht [-] , T. Rejman [-] , M. Hofman [-] , T. Pozler [-] (46. R. Bryscejn [-] ) , S. Chudoba [-] (60. M. Vít [-] ) , D. Jína [-] , P. Tománek [-] , M. Kaláb [-]

FC VTJ Milíčeves
J. Čapek [-] - P. Holman [-] (70. J. Roman [-] ) , J. Rejha [-] , F. Vanda [-] , V. Havelka [-] , J. Roman [-] , J. Berný [-] , P. Špicar [-] , J. Bursa [-] , L. Novotný [-] , M. Roman [-]

ŽK: 44. M. Roman .
Hráči zápasu: M. Kaláb - J. Rejha , L. Novotný .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Plíšek Martin - ZAVADIL Pavel (N), MACH Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.