2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nemyčeves po tuhém boji zdolala soupeře z Chomutic 2:1.


Branky


0

Favoritem utkání byl podle zápasových předpokladů domácí tým z Nemyčevse, který si jako nováček soutěže vede více než dobře. Chomutice jistě chtěli domácí tým potrápit, což se jim nakonec podařilo, ale body do tabulky to nakonec nepřineslo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl remízový stav 1:1.

Domácí tým z Nemyčevse čekal těžký zápas se soupeřem, který sice je na konci tabulky, ale dokáže velice kousat a v minulých sezónách patřil vždy k TOP týmům okresu. Přesto domácí chtěli v tomto utkání uspět a získat tři body a to přesto, že je potkala veliká marodka. Samotný zápas začal oboustranně zhurta, kdy se hrálo nahoru dolů a vše provázelo mnoho nepřesností a chyb na obou stranách. Domácí chtěli hrát kombinačně, ale to se jim vůbec nedařilo. Byli bez pohybu a tak trochu i podělaní z případných chyb. Žádný z jejich hráčů nechtěl udělat chybu a tak se báli domácí hráči více hrát a více si věřit. Měli několik možností, kdy zejména šance Zítky, která skončila na tyči měla být brankou. Ve 30 minutě postupoval Zítka sám s míčem z pravé strany a centrem našel Bretta, který hlavičkou přeloboval hostujícího brankáře a poslal domácí tým do vedení 1 : 0 . Soupeř však zahrozil a po nemyčevské nedůslednosti hostující kapitán rozezvučel břevno jeich branky. Toto varování nepomohlo a tak ve 37. minutě přišla chyba Kateřiňáka, ztráta míče a vcelku jednoduchá situace pro hostujícího útočníka, který vyrovnal na poločasových 1 : 1.

V druhém poločase Nemyčeves vstřelila rozdílovou branka a vyhrála 2:1.

V kabině domácí trenér Horna se snažil trochu kluky vyburcovat a přesvědčit je o tom, že na to mají a že to zvládnou, jen musí sami chtít a nechat na hřišti vše. Druhá půle měla stejný obraz jako první. Domácí hráči z Nemyčevse se snažili o tlak zejména v prvních 20 minutách. Když už se ale dostali na dostřel, selhali často v přesnosti zakončení. Vysvobodila je až 60. minuta, kdy Neuschel zahrával rohový kop, který si hostující brankář nešťastně  vrazit do vlastní branky. Vedení 2 : 1  trochu uklidnilo tým z Nemyčevse, no spíše uspalo a hosté se začali tlačit před jejich branku. Měli několik nepříjemných standardních situací, kdy jedna z nich skončila na břevně nemyčevské branky. Závěrečný tlak hostí a domácí brejky již výsledek nezměnili.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nemyčeves
Horna Roman (trenér Nemyčevse): Musím říci, že jsme odehráli zápas, který patřil k těm nejslabším co se týká fotbalovosti. Na druhou stranu musím kluky pochválit za bojovnost a vůli s kterou utkání dotáhli do vítězného konce, kdy nám i trochu více přálo štěstí. I takové zápasy se hrají a možná ony rozhodují o síle týmu a úspěchu. Kluci mákli a já jim za to děkuji.

TJ Sokol Chomutice
Kloutvor Miroslav (trenér Chomutic): Z mého pohledu jsme si z tohoto zápasu minimálně bod měli odvést!! Celý zápas naše mužstvo konečně hrálo fotbal na který jsme byli zvyklí. Škoda neproměněných šancí a smůla, kdy jsme si druhý gól prakticky dali sami!! Toto utkání nepřipomínalo zápas prvního mužstva s posledním. Musím pochválit hráče za bojovnost a hru kterou předvedli, doufám že v dalších zápasech v tomto výkonu budou pokračovat a konečně ,, urveme" nějaké body! Hráčem utkání z mého pohledu je Ondřej Lemberk , který patřil k nejlepším hráčů v zápase.



Sestavy


TJ Sokol Nemyčeves
L. Hrdlička [-] - M. Kateřiňák [-] , P. Dobiáš [-] (52. T. Neuschl [-] ) , O. Brett [-] , M. Zítka [-] , T. Tomášek [-] , M. Ostrihoň [-] , L. Kolář [-] , L. Sajdl [-] , J. Řada [-] (83. M. Šimánek [-] ) , M. Pánek [-]

TJ Sokol Chomutice
P. Šimberský [-] - T. Scháňko [-] , O. Plítek [-] , L. Huráň [-] - J. Novotný [-] , P. Šmejda [-] , M. Kloutvor [-] , R. Ulrych [-] , M. Šubrt [-] - O. Lemberk [-] , A. Budina [-]

ŽK: 60. T. Neuschl - 58. O. Plítek .
Hráči zápasu: O. Brett - O. Lemberk .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Styblík Jaromír - JIŘIČKA Pavel, ŠAMKO Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.