O. Šádek 85. (p.)
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zajímavý zápas přinesl vítězství Nemyčevse ve Žlunicích 1:2.


Branky


85. O. Šádek (p.) - 2. J. Roman , 50. T. Tomášek
0

Nováček soutěže si vede více než dobře a bude černým koněm soutěže. O dobrý výsledek se chtěli hosté pokusit i ve Žlunicích, ale domácí jim jistě nechtěli nechat body zadarmo. K zápasu hosté odjížděli s vědomím, že tři body jsou pro ně důležité a možné. Poněkud podle jejich vyjádření pozměnili rozložení hráčů ( zdravotní indispozice ) a věřili, že to zvládnou.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dali základ ke svému vítězství v prvním poločase, který vyhráli 0:1.

Domácí tým na hosty z Nemyčevse vyrukoval od první vteřiny s agresivní a důraznou hrou, kdy v prvních pěti minutách hosté mohli přijít o tři hráče ze základní sestavy. Nic méně vše bylo dle rozhodčího v určitých mezích a vylučovat se nemuselo. Hráči z Nemyčevse naopak již ve třetí minutě zahrávali trestný kop, který velice dobře trefil Jiří Roman a hostující tým šel do vedení 0 : 1, což bylo pro domácí Žlunice velká rána.  Hosté se snažili o klidnou rozehrávku, což se jim dařilo střídavě, protože domácí nelenili a napadali hosty ve větším počtu. I tak hosté měli brankové možnosti, kdy zejména akce z kopačky Hochmana měla být brankou, ale skončila mimo branku. Další náznak byl z kopačky Sajdla ale změnu skóre to nepřineslo.

Nemyčeves nakonec zvítězila 1:2 a odvezla si všechny tři body.

Do druhé půle hosté opět vstoupili dobře a po přihrávce Trče se dostal do příležitosti Tomášek a lobem nedal domácímu brankáři šanci. Stav 0:2 hrál do karet hostujícímu týmu, ale bohužel ten opět nepochopitelně změnil hru a výsledek začal bránit. Domácí zvýšili agresivitu a důraz a tlačili Nemyčeves do jejich pokutového území, což jim přineslo několik závarů a možností ke skórování. Naštěstí buď byl na místě hostující brankář Kateříňák, nebo se domácí střelci netrefili ideálně. Hráči Nemyčevse měli možnosti z brejků, ale bez brankového efektu, kdy chyběla lepší finální přihrávka. Pět minut před koncem došlo k nastřelení ruky hostujícího hráče Zítky a rozhodčí ukázal na pokutový kop, který domácí hráč s velkým štěstím proměnil. I když v závěru domácí tlak sílil, tak Nemyčeves dokázala výhru uhájit a získat tři body do tabulky okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu


TJ Třešňový květ Žlunice
Šádek Ondřej (hráč Žlunic): Podrobnosti přineseme později.

TJ Sokol Nemyčeves
Horna Roman a Řada Zdeněk (trenér a vedoucí Nemyčevse): Zcela jistě jsme spokojeni pouze s určitými úseky zápasu a se ziskem tří bodů. Ostatní se nám nepovedlo i když kluci vše  odmakali. Chyběl větší klid a fotbalovost, kdy řešení situací v samotné hře bylo spíše zbytečně složité místo zjednodušení. Na druhou stranu ale musím uznat, že domácí nám dali jak se říká zabrat a byli nebezpečným soupeřem zejména v agresivitě a důrazu. Jejich domácí zápasy nebudou jednoduché pro nikoho v soutěži a my jsme rádi že tento zápas máme za sebou.



Sestavy


TJ Třešňový květ Žlunice
Z. Hamerka [-] - O. Sys [-] , D. Bílek [-] , T. Pižl [-] (12. O. Vitvar [-] ) , J. Kroupa [-] , P. Jiřička [-] , O. Šádek [-] , M. Fiala [-] , D. Horák [-] , V. Dufek [-] , Z. Myška [-]

TJ Sokol Nemyčeves
M. Kateřiňák [-] - F. Vanda [-] (71. J. Koldovský [-] ) , M. Zítka [-] , K. Hochman [-] (60. O. Brett [-] ) , T. Trč [-] , T. Tomášek [-] , L. Sajdl [-] , J. Roman [-] , V. Řada [-] (80. L. Hrdlička [-] ) , L. Kolář [-] (65. M. Ostrihoň [-] ) , M. Pánek [-]

ŽK: 25. D. Horák , 52. J. Kroupa , 69. V. Dufek - 25. K. Hochman .
Hráči zápasu: O. Šádek - T. Tomášek .
Počet diváků: 93. Rozhodčí: Novotný Petr LB - KUČERA Jan, SMUTNÝ Přemysl (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.