3:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

12.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tatran smazal dvoubrankové manko a porazil Sobotku


Branky


0

Zápas dvou odlišných poločasů rozehrála lépe Sobotka, která po první půli vedla 0:2. Ve druhém poločase se ale domácí zvedli a třemi góly otočily zápas na svoji stranu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sobotka si vytváří dvougólový náskok

V úvodu zápasu si optickou převahu vytvořili fotbalisté Tatranu. To se jim ale málem vymstilo v patnácté minutě, kdy po ztrátě balonu nechali pláchnout fotbalisty Sobotky. Situaci musel za cenu penaltového zákroku zachránit brankář Zítko. K penaltě se postavil sobotecký Jiří Nývlt, ten ale namířil svoji střelou jen do břevna domácí branky. Ve dvacáté třetí minutě rozehrávali standardní situaci domácí. Střelu z přímého kopu vyslal na hostující branku David Kracík, jeho pokus ale těsně minul pravou tyč sobotecké brány.

 

Skóre zápasu se poprvé měnilo ve dvacáté šesté minuty. V té době Sobotka sehrála rychlou akci, na jejímž konci byl zakončující Dan Wojcik, který poslal Sobotku do vedení. Velkou šanci na vyrovnání měl Tatran ve čtyřicáté minutě. Tomáš Maličký se na pravé straně protáhl kolem hráčů Sobotky a odcentroval na spoluhráče Romana Poláka, ten ale přestřelili branku Sobotky. Sobotce se nakonec do kabin odcházelo ještě veseleji, a to díky čtyřicáté páté minutě, kdy na 0:2 zvyšoval Jakub Taneček. 

Tatran v závěru otáčí výsledek na svoji stranu

Ve druhém poločase byli domácí o poznání nebezpečnější i aktivnější. Už během prvních minut se do dobrých šancí dostal Tomáš Maličký a Roman Polák, ani jeden ale gól nevstřelil. Štěstí Tatranu nepřálo ani v padesáté čtvrté minutě, kdy střídající Vojtěch Valášek trefil břevno. Domácí si tak museli počkat až do šedesáté minuty. Po hodině hry odcentroval do vápna Tomáš Valeš. Jeho balon v pokutovém území převzal Josef Marek, který se obtočil kolem bránících hráčů a přesnou střelou snížil na 1:2.

 

Tatran se v dalším průběhu urputně snažil o vyrovnání, což otevíralo brejkové možnosti hostům. Ti se tak několikrát dostali do přečíslení, třetí gól ale nevstřelili. V sedmdesáté páté minutě se po střele domácích opět rozezněla branková konstrukce, která Sobotku zachránila i o pět minut později, když zastavila střelu Martina Jakoubka. Přesto se domácí nakonec vyrovnání dočkali. V osmdesáté první minutě vyslal Luboš Kracík Zdeňka Pištoru, který utekl hostujícím obráncům a sebejistým zakončením srovnal na 2:2. V úplném závěru Tatran otočil skóre úplně. V devadesáté minutě si na rohový kop Martina Jakoubka naskočil Josef Marek, který hlavičkou k tyči rozhodl o výhře Tatranu 3:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Hostinné
Zdeněk Macháček - vedoucí mužstva TJ Tatran Hostinné: Utkání dvou rozdílných poločasů. Ten první jsme totálně prospali a hosté šli zaslouženě do dvoubrankového vedení, a to navíc ještě neproměnili penaltu. Ve druhé půli jsme se zlepšili a utkání dokonale otočili, když hosty ještě zachránily dvě tyče a břevno. Zápas velmi dobře zvládla trojice rozhodčích.




Sestavy


TJ Tatran Hostinné
J. Zítko [-] - D. Kracík [-] , T. Maličký [-] , R. Polák [-] (77. V. Purkert [-] ) , P. Šmucer [-] (46. A. Rodr [-] ) , J. Marek [-] , M. Jakoubek [-] , T. Valeš [-] , L. Kracík [-] , D. Bartůněk [-] (55. Z. Pištora [-] ) , L. Horák [-] (46. V. Valášek [-] )

SK Sobotka
P. Chrpa [-] - M. Prokorát [-] , D. Wojcik [-] , J. Taneček [-] , M. Topič [-] (78. L. Halbych [-] ) , J. Nývlt [-] , O. Knobloch [-] , Z. Přikryl [-] , T. Pavlíček [-] (22. D. Šotka [-] ) , V. Bárta [-] , P. Halbych [-]

ŽK: 17. T. Valeš - 53. D. Wojcik , 65. V. Bárta .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Kubišta Josef - MIŠKAŘ Karel, PROKŮPEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.