Hostinné se střelecky probudilo, po třígólové remíze porazilo Kunčice v rozstřelu


Branky


39. J. Mrázek , 64. P. Kuta (p.) , 92. D. Denk - 17. M. Brož , 77. M. Jakoubek , 87. M. Jakoubek
3

Utkání Kunčic a Tatranu nabídlo ofenzivní podívanou, která přinášela dramatické momenty do posledních vteřin zápasu. To potvrdili domácí ve druhém poločase, když třicet vteřin před koncem srovnávali na 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

V zápase se oba týmy rozjížděli pozvolna, přesto se nakonec rozjeli k velkým výkonům. Skóre se poprvé měnilo v sedmnácté minutě. Kombinace Tatranu se po ose Lukáš Kracík – Zdeněk Pištora dostala až k Marcelu Brožovi, který si naběhl do volného prostoru a přesným zakončením k tyči otevřel skóre zápasu. Kunčice nebezpečně pálily ve dvacáté deváté minutě, jejich střelu ale dokázal brankář Zítko vyrazit na roh. O několik okamžiků později se do nebezpečného zakončení dostali znovu hosté, Martin Jakoubek ale pálil po centru Marcela Brože pouze do tyče branky Kunčic.

 

Ve třicáté šesté minutě Tatran neuhlídal jednoho z hráčů domácích, který se dostal do samostatného úniku. Hostující gólman Jan Zítko ale vyběhl proti domácímu hráči včas a jeho nájezd zneškodnil. Kunčicím se nakonec přesto podařilo vyrovnat, když ve třicáté deváté minutě dával na 1:1 Jakub Mrázek. Do kabin se tak týmy rozešly za nerozhodného stavu.

Dramatický závěr zápasu

V úvodu druhé půle byli nebezpečnější fotbalisté Kunčic, kterým však gólovou radost překazila branková konstrukce i dobře chytající Jan Zítko. Podobně vypadaly i šance Tatranu, hostům chyběla v zakončení potřebná přesnost a jejich střely končily nad břevnem domácí branky. V šedesáté čtvrté minutě se Kunčice dostaly do dalšího rychlého protiútoku, který jen za cenu pokutového kopu zastavil hostující Luboš Horák. Penalty se ujal Pavel Kuta, který proměnil a poslal Kunčice do vedení 2:1.

 

Tatran se za nepříznivého stavu hnal do útoku a v sedmdesáté sedmé minutě se mu podařilo vyrovnat. Na dlouhý nákop brankáře Zítka si naběhl Martin Jakoubek, který přesnou střelou nedal domácímu gólmanovi Holému šanci. V osmdesáté čtvrté minutě Kunčicím znovu zabránilo ve skórování břevno hostující branky. O tři minuty později vypálil hostující Martin Jakoubek a jeho střela i díky jemné teči domácího obránce končí v síti. Během dvouminutového nastavení Tatran neudržel míč na polovině soupeře a Kunčice se dostaly do rychlého brejku, který gólově vyřešil záložník Daniel Denk. Po remíze 3:3 rozhodovaly penalty. 

 

Penaltový rozstřel vyšel mnohem lépe Tatranu. První střelec Kunčic nechal vyniknout brankáře Zítka a jeho dva spoluhráči minuli branku úplně. Hostinnné bylo na rozdíl od Kunčic stoprocentní a po penaltové výhře 0:3 slavilo dva body.



Ohlasy k zápasu


SK Bystřian Kunčice
Zdeněk Šulc - sekretář SK Bystřian Kunčice: Diváci viděli atraktivní utkání se spoustou šancí na obou stranách. Na šance to bylo tak 10:8, ale hraje se na góly a ten vyrovnávající jsme dali až v nastavení, takže bod nakonec bereme. Penalty se nám vůbec nepovedly, pouze jedna šla mezi tyče a tu výborný gólman hostí chytil. Na závěr bych pochválil rozhodčí, kteří zápas zvládli na jedničku.




Počet diváků: 120. Rozhodčí: Miškář Karel - NOVOTNÝ Matěj, MEDLÍK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 10. 2016 17:19
Zdravíme, Honzo. Známku jsme upravili ;)
24. 10. 2016 11:22
Dobrý den, udělil jsem špatnou známku u hráče Roman Polák známka je 7
24. 10. 2016 11:21
Dobrý den, udělil jsem špatnou známku u hráče Roman Polák známka je 7