4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Produktivní Sobotka čtyřmi góly zdolala Třebechovice


Branky


25. T. Klečal , 27. D. Wojcik , 38. D. Wojcik , 85. L. Král
0

Třebechovice vstoupily do zápasu aktivně, hostům ale chybělo gólové zakončení jejich akcí. To se naopak dařilo Soboteckým, kteří ke třem gólům v prvním poločase přidali ještě jeden v závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sobotka třemi góly zbrzdila Třebechovice

V úvodu zápasu byli aktivnější fotbalisté Třebechovic, kteří dokázali zatlačit svého soupeře. Vytvořené šance ale hosté nedokázali proměnit. Domácí Sobotce se podařilo zachytit tempo až po dvaceti minutách hry, výrazně jim pomohla pětadvacátá minuta, kdy skóre zápasu otevřel Tomáš Klečal. Sobotka se tak po nepřesvědčivém vstupu do zápasu dostala do vedení a obraz hry se začal měnit. Sobotečtí přebírali útočnou iniciativu do svých rukou a o dvě minuty později přidali i další gól, o který se postaral Dan Wojcik. Během dvou minut tak domácí dvěma góly zmrazily počáteční aktivitu Třebechovic. Než se hosté stihli oklepat z dvou úderů Sobotky, přidali domácí i třetí gól. Ve třicáté osmé minutě překonal hostujícího gólmana Václava Cejnara Dan Wojcik, který tak svou druhou brankou určil poločasové skóre 3:0. 

Sobotka v závěru pojišťuje vedení

Ve druhé půli se hosté stále snažili s výsledkem něco udělat. Třebechovice se tlačili do útoku, domácí obrana ale v čele s gólmanem Patrikem Chrpou odolávala. Snižující branka, která by mohla ještě zdramatizovat průběh zápasu, tak stále nepřicházela. Pět minut před koncem Sobotečtí definitivně potvrdili svoji výhru, když na konečných 4:0 dával střídající Lukáš Král. 



Ohlasy k zápasu


SK Sobotka
Ladislav Štrobl - trenér SK Sobotka: Prvních dvacet minut jsme měli opět velmi vlažných. Hosté měli více ze hry. Pak se nám podařilo vstřelit branku a byli lepším týmem. Druhý poločas začal poměrně vyrovnaně, hosté se tlačili dopředu, ale k vážnému ohrožení branky jsme je prakticky nepustili. V závěru se nám podařilo vstřelit ještě čtvrtou branku. Až na prvních dvacet minut jsme zápas dobře odmakali.




Sestavy


SK Sobotka
P. Chrpa [-] - D. Wojcik [-] (80. L. Král [-] ) , J. Taneček [-] , Z. Přikryl [-] (88. D. Šotka [-] ) , O. Knobloch [-] , M. Men [-] , D. Mikulecký [-] (58. T. Pavlíček [-] ) , D. Juriga [-] , M. Prokorát [-] (16. V. Bárta [-] ) , P. Halbych [-] , T. Klečal [-]

SK Třebechovice pod Orebem
V. Cejnar [-] - P. Soukup [-] (48. Š. Kouba [-] ) , Š. Mindek [-] (76. P. Soukup [-] ) , M. Svoboda [-] , M. Bíl [-] , D. Dědeček [-] , R. Bíl [-] , D. Šedivý [-] , M. Věříš [-] (80. J. Voltr [-] ) , D. Hruška [-] , J. Šreibr [-]

ŽK: 45. Š. Mindek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Krucký Dušan - BEČVÁŘ Lubomír, TREJBAL Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.