Tatran Hostinné vybojoval výhru nad Roudnicí


Branky


0

Góly ve vyrovnaném zápase padaly až v samotném závěru zápasu. První branka zápasu padla čtvrthodiny před koncem a postarali se o ni hosté, kteří o deset minut později zdvojnásobili své vedení. Na branky Tatranu našla Roudnice jedinou odpověď, a hosté se tak mohli radovat z tříbodového zisku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

V prvním poločase byli aktivnější fotbalisté Roudnice, kteří více drželi balon na svých kopačkách a kombinovali na polovině Tatranu. Hosté se spíše zatáhli a čekali, s čím přijde soupeř. Roudnice tak měla čas i prostor pro kombinaci, ze které však vytěžila pouze několik standardních situacích, při kterých měl situaci pod kontrolou brankář Jan Zítko. I přes optickou převahu domácích se mohli v závěru poločasu dostat do vedení hosté. Krátce před koncem půle se totiž do vápna Roudnice dostal David Bartůněk, který centrovaným balonem oslovil Martina Jakoubka, tomu se ale nepodařilo nasměrovat míč za záda roudnického gólmana Miroslava Hopka. Poločas tak skončil bezgólovou remízou.

Gólový závěr zápasu

Ve druhém poločasu Tatran přidal na důrazu i aktivitě a díky tomu se hosté více dostávali do šancí. Blízko prvního gólu byli hosté v šedesáté třetí minutě, kdy David Bartůněk poslal další centr do pokutového území Roudnice. Ve vápně si však před odkrytou brankou nezpracoval balon Adam Rodr, a šance Tatranu proto zůstala nevyužita. O několik minut později se po přihrávce Martina Jakoubka octl za domácí obranou Tomáš Maličký, ani on ale brankáře Hopka nepřekonal a svým zakončením minul branku.

 

Skóre se poprvé měnilo v sedmdesáté páté minutě. Čtvrthodiny před koncem Roudnice nejprve nastřelila tyč hostující branky. Při následném protiútoku překonal tři bránící hráče domácích Martin Jakoubek, který zakončil své sólo přesnou střelou k tyči. Za tohoto stavu domácí museli hrát ještě ofenzivněji, v zakončení se jim ale nedařilo. V osmdesáté šesté minutě se navíc po spolupráci Vojtěcha Valáška a Davida Bartůňka dostal do šance Roman Polák, který lobem překonal gólmana Roudnice a zvýšil na 0:2. Během nastavení se domácím podařilo díky Lukáši Stoszekovi vstřelit kontaktní branku, víc už ale nestihli. Tatran tak mohl slavit venkovní výhru 2:1. 



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Hostinné
Zdeněk Macháček - vedoucí mužstva TJ Tatran Hostinné: Utkání dvou rozdílných poločasů. Ten první jsme prospali, ale domácí toho nedokázali využít. Po změně stran jsme přidali na důrazu a bojovnosti a v závěru utkání jsme dvakrát gólově udeřili. Domácím se podařilo snížit až v nastaveném čase. Chválím celé mužstvo - takto se venku bojuje o body. Výborně zvládla utkání také trojice rozhodčích.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hlaváč Martin - PEŠAVA Otakar, KUDLÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.