J. Holý 19. (p.)
J. Frič 52.
2:3p.
(1:2)
12. M. Křížek
36. P. Hekel (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 10:30

5.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jáchymov po čtyřech nezdarech zase bodoval


Branky


19. J. Holý (p.) , 52. J. Frič - 12. M. Křížek , 36. P. Hekel (p.)
0

Oba týmy vyšly v minulém kole naprázdno a tak se očekával bojovný fotbal, aby týmy potěšily své fanoušky. Domácí Skalná musela v zápase s Jáchymovem vždy dotahovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle patřila Jáchymovu

Padesát diváků se došlo v sobotním dopoledni podívat na utkání týmů ze středu tabulky. Domácí na Jáchymov vlétl do zápasu hned z ostra, ale první se z gólového zásahu radovali hosté, když se ve dvanácté minutě trefil Martin Křížek 0:1. Domácí ale pokračovali v tlaku a záhy srovnali stav na 1:1, když se trefil kanonýr Jiří Holý. Do poločasu se ale hostům podařilo vstřelit další branku, když se trefil Pavel Hekel 1:2. Domácí už do poločasu odpovědět nedokázali a tak se šlo do kabin za stavu 1:2 pro hostující Jáchymov, i když se v poslední minutě mohli radovat potřetí, ale jáchymovský útočník selhal v koncovce.

Druhá půle patřila domácím

Od prvních minut druhé půle se do zápasu pořádně opřeli domácí hráči ze Skalné, kterým se podařilo po sedmi minutách druhého poločasu srovnat stav zápasu na 2:2, když se trefil Josef Frič. Do konce druhé půle se domácí mohli z gólu radovat hned několikrát, ale jejich obávaný kanonýr Jiří Holý několikrát selhal před hostujícím gólmanem a tak se mohli domácí ještě strachovat o výsledek, protože v poslední minutě spálil Jáchymov tutovou šanci, která by znamenala tříbodový zisk. Protože ale gól nepadl, tak se muselo o vítězi rozhodnout až na pokutové kopy.

Po penaltách se radovali hosté

Jáchymov si odváží ze Skalné o bod více, když v penaltovém rozstřelu zvítězil 3:4.  



Sestavy


FK Skalná
K. Sandner [-] - J. Kardoš [-] , J. Cuper [-] , J. Kapic [-] , J. Frič [-] - J. Šebesta [-] (64. M. Glazer [-] ) , T. Pěček [-] , P. Blasl [-] , J. Tirala [-] - J. Holý [-] , F. Novák [-]

TJ Jáchymov
M. Ulaga [-] - J. Kolárik [-] , J. Navrátil [-] , R. Karásek [-] (60. J. Bukač [-] ) - T. Trojek [-] , M. Křížek [-] , P. Kostka [-] , D. Tichý [-] , J. Kubín [-] - T. Günther [-] , P. Hekel [-]

ŽK: 26. P. Blasl , 35. J. Kardoš , 65. J. Holý - 18. J. Navrátil , 70. P. Kostka , 77. J. Kubín , 85. T. Trojek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Lhotka Jindřich - KOTOUN Adam, TOPINKA Ondrej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.