Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 15:30

8.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stříbro obralo Kostelec a v tabulce ho předskočí


Branky


0

Kostelec v posledních kolech trochu odpadl a z první příčky už byl dávno sesazen. Ani Stříbro nemá ale bůhvíjakou formu, která by ho měla proti Sokolu jakkoli zvýhodňovat. Baníku se ale povedl skvěle úvod zápasu, ale v závěru první půle o slibný náskok přišel. Ve druhé půli se ale opět rychledostal do vedení, a to už ubránil, Kostelec opět doplatil na špatnou koncovku. Stříbro má tři body a díky lepšímu skóre si s Kostelcem pozici vymění.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bratři Kolářští vrátili Kostelec do hry

Domácí Kostelec na začátku hodně ztrácel a Baník nečekaně diktoval tempo utkání. Kostelci úvod zkrátka vůbec nevyšel a Baník se na zápas dokázal připravit daleko lépe. Už v sedmé minutě si navíc po talku hostů srazil míč do vlastní branky Ladislav Florián a Stříbro vedlo. Hrálo vlemi zodpovědně a trpělivě a asi o třináct minut déle přišla odměna v podobě navýšení Tomáše Mráčka. Kostelec ale vzápětí dostala do tempa a celkově zpět do hry rychlá odpověď Marka Kolářského. Postupem času se domácí rozehrávali a stále více se tlačili do zakončení. Dost šancí ještě nevyužili, ale v závěru poločasu dokázali alespoň vyrovnat, když se prosadil kanonýr David Kolářský. Baník tak o slibné vedení přišel a do šaten se odcházelo za stavu 2:2.

Stačila rychlá branka

Ve druhé půli se podařilo Stříbru ale opět skvěle vystihnout úvod a po několika málo minutách opět vedlo, když přesně zakončil Ján Balogh. Po této trefě se ale probral opět i Kostelec a hra se hodně vyrovnala. Nikdo nechtěl udělat chybu, a tak se hrálo celkem opatrně. Dlouho však žádná branka nepadla a čím více se blížíl závěr, tím více se Kostelec tlačil do zakončení. Stále více dostával soupeře pod tlak. Ke konci vše vsadil na ofenzivu a několikrát nebyl od vsítění daleko. Koncovka ho ale znovu zdarila. Stříbro už se ubránit dokázalo a vybojovalo si velmi cenné tři body. Kostelec tabulkou pomalu klesá.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys: Byl to zápas o chybách a těch jsme udělali více my. Nejen, že soupeři na góly nahráváme, ale teď už si je i dáváme sami. Po dvaceti minutách jsme byli na ručník, ale nás to nepoložilo, zvedli jsem se, a dokázali jsme zase vyrovnat. Ve druhé půli jsme ale namísto naší branky dostali z protiútoku gól a bylo rozhodnuto. Pak už jsme s tím nedokázali nic udělat. Chyběla nám disciplína. Nebyl to povedený zápas. Nepodržela nás hlavně střední záloha a bez té se fotbal hrát podle mě vůbec nedá. Stříbro je soupeř, kterého bychom měli přehrát, ale nepovedlo se. Já jen doufám, že už jsme na dně, a že se z něj odrazíme a bude líp. Na závěr bych chtěl ještě složit poklonu Jiřímu Kertysovi, který si proti nám zahrál, makal a ukázal, že to má v noze. Určitě šel těm mladým skvěle příkladem.

TJ Baník Stříbro B
Karel Šaman: Dnešní zápas nebyl určitě nikterak pohledný. Spíše jsme to museli ubojovat. Hrálo se na špatném terénu, který tomu také nepřidal. My jsme využili prvních šancí a pak jsme přestali hrát a soupeř vyrovnal. Ve druhé půli jsme s ale trefili znovu a vedení už jsme uhájili. Jednoduše řečeno, kozu jsme nechali nažrat a pak jsme jí porazili.



Sestavy


TJ Sokol Kostelec
L. Lacman [-] - D. Nový [-] , L. Touš [-] , M. Steiner [-] , R. Lokvenc [-] (80. J. Liška [-] ) , L. Netrh [-] , L. Král [-] (60. F. Hyťha [-] ) , M. Kolářský [-] (60. J. Pešík [-] ) , D. Kolářský [-] , L. Honzík [-] , L. Florián [-]

TJ Baník Stříbro B
J. Jareš [-] - P. Žíla [-] (70. P. Sásik [-] ) , J. Trnka [-] (46. J. Balogh [-] ) , J. Kertys [-] (90. J. Hejcman [-] ) , A. Šimek [-] , M. Charvát [-] (36. M. Kovačka [-] ) , T. Mráček [-] , P. Smolek [-] (46. Z. Slába [-] ) , K. Šaman [-] , M. Petraška [-] , A. Němec [-]

ŽK: 81. L. Honzík , 89. J. Liška - 74. J. Balogh , 89. A. Šimek . ČK: 87. L. Honzík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - BEZVODA Václav (N), HONZÍK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.