Stráž ztratila další bod


Branky


0

Po prohře na Přimdě přivítala Stráž na svém hřišti Kšice. Kšice ale nejsou slabý tým a letos pomýšlí na vylepšení loňského pátého místa. Zatím měly sice smůlu na soupeře, ale přesto dokázaly obrat třeba Lázně a nyní i Stráž. Z role out-sidera si nic nedělaly, byly aktivní a zaslouženě dotáhly zápas k remízovému konci, po němž musely o posledním bodu rozhodovat penalty. Ty už se ale více podařily Stráži, a tak si hosté odvezli domů pouze jeden bod. Pro Stráž je to ale další nepříjemná ztráta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kšice se brzy dostaly do vedení

Kšicím se svěle povedl vstup do zápasu, když už v páté minutě otevřel skóre Michal Šťastný. Pak sice přebrala iniciativu spíše Stráž, ale hosté hráli skvělý fotbal, stačily soupeři sekundovat a dokázali s ním odehrát hodně vyronvaný zápas. Diváci se museli jistě bavit kvalitním fotbalem, trochu svázaným taktickými pokyny. Oba týmy přesto hrály skvěle. Ani to ale nepomohlo k tomu, aby se stav utkání v první půli ještě jakkoli změnil, a tak se do šaten odcházelo za stavu 0:1.

Běsnění ve druhé půli

Druhá půle byla ale opakem té první a klidný poločas tak vystřídalo pořádné bláznění. Vše začalo tím, že sudí vyloučil kšického Kamila Dýdka, kterému udělil druhou žlutou kartu. Stráž toho ale nejdřív nikterek nevyužila a dokonce v této fázi i podruhé inkasovala, když se znovu trefil Michal Šťastný. Zdálo se, že Kšice jsou na tom dobře a body už si ohlídají. Pak ale sudí hvízdl do píšťalky pro sporný pokutový kop, kdy byl hráč domácích faulován pravděpodobně ještě před vápnem. Nicméně, penalta byla odpískána. Využil jí Dominik Zavalaný a Stráž byla zpět ve hře. Pak jí zase sudí jednu možnou penaltu nejspíš odepřel, ale domácím se v poslední desetiminutovce přeci jen podařilo zápas po trefách Miloslava Jedličky a Vlastimila Svobody otočit. Kšice se ale nenechaly rozhodit a po chvíli se jim podařilo ještě na poslední chvíli vyrovnat, brankou Miroslava Volfa. Zápas musely rozhodnout penalty. Po konci poločasu však ještě přiběhl k sudímu Daniel Rubant, který se rozhodl s ním řešit již zmíněnou neodpískanou penaltu, z čehož nakoenc nevyvázl bez červené karty.

Kšice se jednou zmýlily

V penaltách rozhoduje každá jedna chyba, a to se potvrdilo i tentokrát. Oba týmy sehrávaly penaltový rozstřel dobře, ale jedno škobrtuní se postaralo o to, že Kšice nakonec prohrály. Druhý bod si ponechala Stráž.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Stráž
TJ Sokol Stráž: Stráž se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Sokol Kšice
Martin Kundrát: My jsme odehráli hodně dobré a kvalitní utkání. Opět jsme se zlepšili. Splnili jsem si všechny taktické body, které jsme si určily, což byl zápas úspěchu. Řekl bych, že Stráž byla lepší, přesto jsme ale 2:0 vedli my. Stráži ale vyšel konec půle a nakonec zápas skončil 3:3. Přesto si myslím, že bod ze Stráže je hodně dobrý, tím spíše, že jsme dohrávali zápas v deseti lidech. Na závěr chci pochválit všechny kluky, že i v deseti tolik dřeli a hráli naplno, za což jim děkuji.



Sestavy


TJ SOKOL Stráž
J. Tajstra [-] - V. Svoboda [-] , V. Borys [-] (85. O. Pták [-] ) , B. Borys [-] , D. Rubant [-] - M. Lapský [-] , F. Veselý [-] - K. Pták [-] (45. L. Koubek [-] ) , M. Jedlička [-] - D. Zavalaný [-] , M. Novotný [-]

TJ Sokol Kšice
J. Bárta [-] - P. Janout [-] , J. Havránek [-] , M. Volf [-] , M. Kövary [-] - I. Šetlík [-] , M. Šetlík [-] , M. Šťastný [-] , J. Šetlík [-] - K. Dýdek [-] , L. Bordeniuc [-] -

ŽK: 33. F. Veselý , 42. K. Pták , 65. M. Novotný - 50. K. Dýdek , 59. J. Šetlík , 60. M. Šetlík , 75. P. Janout , 80. L. Bordeniuc , 82. M. Kövary . ČK: D. Rubant - 58. K. Dýdek .
Počet diváků: 201. Rozhodčí: Volák Vítězslav - NOVOTNÝ Pavel (N), ŠETLÍK Ivan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.