Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


33. P. Mach , 54. J. Kotáb , 56. A. Kysela , 80. J. Hladeček - 9. P. Pánek , 13. P. Volín , 30. F. Tichý , 54. V. Görner , 68. M. Pánek , 75. M. Pánek , 88. L. Němec , 90. M. Pánek (p.)
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující celek šel za výhrou od začátku

Podzimní část sezony začly také celky domácího FC Kunějovice proti hostujícím TJ Sokol Kozojedy. Již od začátku se hral svižný fotbal, který se musel divákům líbit. Hosté využili mírné převahy a v 9.minutě udeřil Petr Pánek - 0:1. Domácí byli ještě asi na dovolené, jelikož k zápasu přistoupili dost laxně a ve 13. minutě už prohrávali o dvě branky, kdy skoroval Pavel Volín. Ve 30. minutě zvyšoval již na 0:3 pro hosty František Tichý. Zdálo se být po zápase. Naštěstí pro domácí snížil ve 33. minutě Petr Mach, a domácím vykřesal malou naději na bodový zisk. Tento stav vydržel do konce prvního poločasu.

Osm branek v druhém poločase

Hosté vstoupili do druhé půle lépe,drželi míč a skvěle kombinovali. nicméně v 54. minutě přišel trest z kopačky domácího Jakuba Kotába a rázem to bylo 2:3. Hned vzápětí ovšem hostům vrátil dvoubrankové vedení Václav Görner. Ač byli hosté fotbalovější, domácí se nevzdával a zásluhou hezké akce domácího záložníka Aleše Kysely snížili opět na rozdíl jediné branky. 56.minuta 3:4. Hosté opět přidali na otáčkách, a zásluhou jim byla branka v 68. minutě,kdy se trefil střídající Martin Pánek. V 75.minutě již byl stav 3:6, opět dával branku Martin Pánek. Domácí se snažili, ale herně to nebylo ono. I tak ovšem v 80. minutě snížili na 4:6, a to zásluhou Jiřího Hladečeka. Hosté si závěr zápasu pohlídali, a dvěma brankami do otevřené obrany domácích pečetili skore na konečných 4:8. Poslední branka padla z kopačky Martina Pánka z pokutového kopu, který tak dovršil hattrick v zápase.



Ohlasy k zápasu


FC Kunějovice
Josef Bubeníček - kapitán domácích: Bohužel po podařené letní přípravě byli dnes kluci asi ještě na dovolené. Byli jsme laxní, a v 30. minutě prohrávat 0:3, s tím už se těžko něco dělá. Do poločasu jsme aspoň snížili, ale musím říct, že hosté byli kombinačně o něco lepší a vyhrát si zasloužili. Dnes byl náš nejlepší hráč určitě Aleš Kysela. dobrý výkon vyšperkoval krásnou brankou, kdy prošel přes tři hráče a parádně se trefil do šibenice.




Sestavy


FC Kunějovice
A. Mayer [-] - P. Kraus [-] , J. Bubeníček [-] , J. Kraus [-] (70. D. Novák [-] ) , A. Kysela [-] , P. Mach [-] , J. Novák [-] (70. D. Mashtaler [-] ) , J. Kotáb [-] , J. Hladeček [-] , J. Opalecký [-] (46. M. Hakr [-] ) , M. Vlček [-]

TJ Sokol Kozojedy
V. Hach [-] - V. Folk [-] (46. M. Pánek [-] ) , T. Schejbal [-] , F. Tichý [-] , L. Němec [-] - T. Hach [-] , P. Volín [-] , L. Zábranský [-] , P. Pánek [-] (58. V. Šubrt [-] ) , V. Görner [-] - O. Karlíček [-]

ŽK: 51. J. Novák , 58. J. Hladeček - 52. F. Tichý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BUREŠ Tomáš - NOVÁK Miloslav (N), HACH Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.