Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 15:00

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

TJ Sokol Pňovany doma nezaváhaly a rozdrtily celek Přehýšova rozdílem třídy.Stále se drží na špici tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto bylo již v poločase

V dalším podzimním kole se střetly domácí TJ Sokol Pňovany proti TJ Sokol Přehýšov. Domácí celek byl od začátku favoritem, což se také potvrzovalo i na hřišti. Po úvodním oťukávání se postupně dostávali Pňovaňští do šancí. Na první branku jsme museli počkat do 25. minuty, stav 1:0 zařídil Ondřej Svítil. ve 30. minutě to bylo již 2:0, trefil se domácí ostrostřelec Karel Švarc. A ve 42. minutě navyšoval na poločasových 3:0 opět Ondřej Svítil.

Druhý poločas jen formalitou

V druhém poločase jsme viděli tentýž obraz hry. Hostující celek se do šancí skoro nedostával, a branky tudíž dávali pouze domácí. konkrétně v 55. minutě zvyšoval na 4:0 Karel Švarc. Obraz hry nám napovídal, že je prakticky rozhodnuto. Domácí celek si hru užíval a snažil se hrát kombinačně,pro oko diváka. V 70. minutě to bylo 5:0, branku dal Tomáš Gregor. Hráči Pňovan ale nepolevovali, a v 77. minutě dali Přehýšovu pověstného tenisového kanára (6:0), mezi střelce se opět zapsal Tomáš Gregor. V 90. minutě upravil skore na konečných 7:0 Tomáš Šikýř.



Sestavy


TJ Sokol Pňovany
T. Dalík [-] - K. Jindra [-] , K. Švarc [-] (85. R. Vacula [-] ) , P. Loukota [-] (66. T. Gregor [-] ) , O. Svítil [-] , T. Šikýř [-] , M. Hejkal [-] , V. Dražský [-] (65. O. Bindar [-] ) , V. Mráz [-] , V. Albl [-] , J. Kafka [-]

TJ Sokol Přehýšov
P. Kučera [-] - D. Svoboda [-] , P. Koreš [-] , M. Heřman [-] , M. Rác [-] , J. Hakel [-] , L. Laubr [-] , V. Čech [-] , B. Kuchynka [-] , J. Šnajdr [-] , R. Fišer [-]

ŽK: 65. J. Kafka - 63. J. Hakel , 70. V. Čech , 90. M. Rác .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KŘÍŽ Petr - ALBL Václav (N), MAŠEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.