1:4
(1:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První půle rozhodla o vítězi... Hunčice berou 3 body


Branky


6. D. Mečl - 22. T. Huml , 26. T. Huml , 28. D. Huml , 39. T. Huml
0

Sparta se v 6.kole utkala s Hunčicemi... Nakonec jim doma podlehla o tři góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól domácích nestačil

V šestém kole podzimní části soutěže III. třídy OP Plzeň - Sever na sebe narazily celky TJ Sparta Sulkov a TJ Sokol Hunčice... Experti ve svých prognózách nebyli jednotní, většina ale tušila úspěch hostů...

 

Do zápasu nevstoupily týmy špatně, start ale vyšel o něco lépe pro domácí tým Sparty Sulkov. V šesté minutě se k přesnému pasu dostal #6 obránce Dominik Mečl... Domácí tak vedli 1:0, nedokázali na to ale navázat.

 

Do šancí se snáz dostávali hosté (ne, že by si Sparta nedokázala vytvořit nějakou příležitost) ale Hunčice byly co se týče gólových šancí produktivnější... 

 

Psala se dvacátádruhá minuta zápasu a k míči se dostal Tomáš Huml... Ten to vzal na sebe a střelou ořes chumel hráčů propálil, co mu stálo v cestě... Nadešel čas tohoto obránce, protože vyrovnávací gól nebylo zdaleka vše, co si Tomáš pro nás přichystal.

 

Ve 26. Minutě Humčice otáčely vývoj utkání, to se totiž podruhé v zápase dokázal přesně trefit Tomáš Huml... Huml tak obstaral nejen vyrovnávací, ale nakonec i vítězný gól!

 

Netrvalo to zrovna dvakrát dlouho a domácí brankař lovil míč ze své sítě potřetí... Tentokráte se dokázal prosadit druhý z Humlů, tedy Daniel Huml... Hunčice tak dokázaly v rozmezí osmi minut úplně změnit povahu utkání...

 

Tečkou za vším byla minuta třicátádevátá... Kulatý nesmysl se dostal na kopačky Tomáše Humla a ten i na třetí pokus dokázal pokořit bezmocného gólmana Sparty... Tomás Huml tak má na svém kontě hattrick a těší se z účasti v sestavě kola!



Sestavy


TJ Sparta Sulkov
J. Blahout [-] - M. Boreček [-] , K. Batěk [-] , M. Uzel [-] , P. Pecháček ml. [-] (51. V. Scharf [-] ) , M. Králik [-] , L. Benedikt [-] , D. Mečl [-] , M. Straka [-] , M. Gruber [-] , P. Hejzek [-]

TJ Sokol Hunčice
L. Kondr [-] - J. Konarski [-] , T. Helmich [-] , J. Voith [-] , V. Brábník [-] , D. Huml [-] - T. Huml [-] (81. J. Boháček [-] ) , J. Riant [-] , T. Remeš [-] (79. J. Šutera [-] ) , M. Zeman [-] - P. Hanzlíček ml. [-] (46. J. Telekeš [-] )

ŽK: 60. K. Batěk - 33. D. Huml , 41. V. Brábník , 69. T. Helmich .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČERMÁK Vladimír - VAVROCH Zdeněk (N), ČUCHOR Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.