3:2
(2:0)
60. A. Mravík (p.)
85. L. Palek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodujícím článkem zápasu se stal střelec Michal Bernášek


Branky


0

Utkání sousedů v tabulce rozhodl povedený vstup do prního poločasu, Bělá se tak na Ledce bodově dotáhla

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý nástup Bělé

Utkání, zřejmě i vlivem chladnějšího počasí sledovalo pouhých třicet pět diváků. A ti co zůstali doma mohli už od šesté minuty litovat. Bělá se tlačila do útoku a právě po šesti minutách hry otevřel skóre utkání domácí Michal Bernášek - 1:0. Bělá se i nadále tlačila do ofenzivních akcí a ve dvacáté první minutě šla zásluhou Davida Koudely do trháku - 2:0. Po zbytek prvního poločasu se i přes pár šancí na obou stranách stav neměnil.

Sázka na obranu se nakonec vyplatila

Do druhého poločasu nastoupili hráči Ledce z cílem zápas zlomit na svou stranu. Po hodině hry se dočkali kontaktního gólu, který zařídil Alois Mravík - 2:1. Domácí se mohli začít bát o výsledek, protože hosté se tlačili za vyrovnávací brankou, ovšem Bělá měla Michala Bernáška, který se prosadil po druhé v zápase a vrátil Bělé dvou brankový nástup - 3:1. Hosté poté už jen stihli snížit zásluhou Palka na konečných 3:2. 



Sestavy


TJ Sokol Dolní Bělá
J. Polívka [-] - J. Volf [-] , L. Pešička [-] - T. Bušek [-] , D. Koudela [-] , T. Polcar [-] , J. Koudela [-] - L. Kolář [-] - M. Michal [-] (70. L. Matoušík [-] ) , J. Turjanica [-] , M. Bernášek [-]

FK Ledce
L. Pochobradský [-] - P. Fryč [-] , L. Kraček [-] , A. Pašek [-] (60. J. Mareš [-] ) , O. Tupý [-] , A. Mravík [-] , T. Havránek [-] , M. Gleissner [-] , L. Palek [-] , O. Hano [-] , V. Kabát [-]

ŽK: 84. D. Koudela - 30. O. Hano , 80. V. Kabát , 80. L. Palek .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: SOPR Dušan - KROJ Oldřich (N), MAREŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.