Kožlany přeskočily Kaznějov, ale jen o skóre


Branky


90. L. Beneš - 17. V. Hora
0

Na Baník přijely Kožlany ze sestupového pásma

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Baník se trápil ve hře, Kožlany v koncovce

Utkání ve kterém měly oba týmy o motivaci postaráno ovlivnila absence více jak poloviny hráčů základní sestavy Baníku. To ovlivnilo výkon i hru domácích, kteří byli spíše zalezlí v obraném bloku. Do šancí se i přes to hosté dostávali. Jícha z malého vápna hodně minul. Stejně dopadl také Šnajdr.Kožlany se stejně dostaly vcelku brzy do vedení. V sedmnácté minutě chybně rozehrál domácí brankář a toho využil Jícha - 0:1. Poté mohl zvýšit Kříž, ovšem sám před bránou minul.

Kožlany kontrovaly hru, ale šance neproměňovaly a přišel trest

Do druhého poločasu nastoupily Kožlany v pohodě, držely míč a dostávaly se i do šancí. Kříž se během druhé půle objevil dvakrát sám před brankou, ale v obou případech selhal. I domácí se dostali do šancí Prokop loboval nad, Šiman trefil jen tyč a Vladař ve vyložené šanci jen golmana. Deset minut před koncem utkání ukázal rozhodčí druhou žlutou kartu Šnajdrovi. Kapitán hostů se tak musel poroučet do sprch. A když už se zdálo, že i oslabení hosté udrží výhru, prosadil se po standartní situaci a následném odrazu Lukáš Beneš. Po brance ještě obdržel druhou žlutou kartu za řeči Václav Hora. 

Loterie v které rozhoduje štěstí

V penaltovém rozstřelu se dlouho trefovali všichni střelci. Až domácí Hrdlička penaltu zahodil a přisoudil tak třetí bod do Kožlan.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zbůch
Jan Šimon: Pokud si nevypracujeme šance, nemůžeme dát gól a vyhrát.

TJ Olympie Kožlany
Jiří Švamberg: Myslím, že jsme měli zápas, zvlášť po góle pod kontrolou. Ke konci bohužel úřadoval pan rozhodčí.



Sestavy


TJ Baník Zbůch
J. Šrajber [-] - R. Prokop [-] , L. Beneš [-] , M. Šindelář [-] (46. J. Zetocha [-] ) , A. Prokop [-] , J. Šiman [-] , J. Hrdlička [-] , P. Malý [-] (73. Z. Kopček [-] ) , D. Mrázek [-] (70. J. Gründl [-] ) , M. Netušil [-] , L. Vladař [-]

TJ Olympie Kožlany
J. Švamberg [-] - M. Beneš [-] , J. Švamberg [-] , L. Štrunc [-] - M. Kulhánek [-] , V. Hora [-] , J. Šnajdr [-] , D. Denk [-] , J. Špaček [-] (75. P. Fiala [-] ) - T. Kříž [-] , P. Jícha [-] (85. O. Kozler [-] )

ŽK: 43. J. Hrdlička , 44. L. Beneš , 60. D. Mrázek - 15. V. Hora , 55. J. Šnajdr . ČK: 80. J. Šnajdr , 89. V. Hora .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NESVADBA Karel - STRAKA Radim (N), FIALA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.