Kozolupy se díky výhře posunuly na první místo


Branky


0

Lídr pokračuje v honbě za postupem. Nezaváhal ani proti Všerubům, kterým nastříleli domácí čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velmi kvalitní hra obou týmů již od začátku

Šedesát pět diváků dorazilo na utkání lídra s překvapením sezony nováčka ze Všerub. Od začátku utkání bylo vidět, že oba týmy fotbal umí a zápas musel diváky bavit. Obě mužstva se dostávali do náznaků šancí, které ovšem většinou zazdila finální fáze. Deset minut před poločasovou pauzou se přeci jen gól slavil a to na domácí straně. V nepřehledné situaci se nejlépe ve vápně zorientoval Juraj Račáni a otevřel scóre.

Zlepšená koncovka přinesla branky

Druhý poločs pokračoval v duchu prvního, oba týmy si vytvářely zajímavé situace před brankou soupeře. Padesátá třetí minuta znamenala trhák domácích, Vojta Sláma se dostal ve vápně k míči a zvýšil na 2:0. Za tři minuty se opět Sláma dostal k balonu a ani tentokrát se nemýlil a domácí šli již do vedení 3:0. V šedesáté šesté minutě vykřesal jiskru naděje pro hosty Bojan demali, který se prosadil hlavou po rohovém kopu. Výhru Kozolup ovšem ještě dvě minuty před koncem potvrdil Tomáš Procházka. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozolupy
Jan Hucl: Fotbal vysoké úrovně, hodně šancí, rozhodlo jejich proměňování.

SK Všeruby
Herák: Soupeř byl lepší v koncovce.



Počet diváků: 65. Rozhodčí: OLIVERIUS Jiří - DAVÍDEK Tomáš (N), KUDÍK Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.