Kozolupy si obratem v druhé půli zajistily první místo


Branky


4. A. Mašek , 19. A. Mašek , 29. M. Janča , 65. M. Janča , 84. D. Dudík - 21. J. Hucl , 38. J. Čech , 48. V. Sláma , 62. V. Sláma , 76. J. Rajčáni , 78. J. Bozděch , 85. R. Tauš
0

Tucet branek v zápase sledovalo osmdesát diváků

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovný výkon domácích

Líně vstoupily so zápasu velmi rychle a ve čtvrté minutě se dostaly do vedení zásluhou Antonína Maška, který si sám míč vybojoval. V devatenácté minutě jako přes kopírák opět Antonín Mašek vybojoval míč a zvýšil vedení na 2:0. O dvě minuty později bylo veselo i na straně hostů. Střelou z vápna snižoval na 2:1 Jirka Hucl. Domácí se však znovu dostali do trháku. Po půl hodině hry odcentroval Mašek a Marek janča již neměl problém míč uklidit do branky. Sedm minut před pauzou ovšem opět hosté snížili, Jirka Hucl zahrál rohový kop a Kuba Čech zavěsil.

Aktivnější hosté otočili vývoj zápasu

Do druhého poločasu vlétli lépe hosté a hned po třech minutách se radovali z vyrovnávací branky, kterou z dorážky zařídil Vojta Sláma. Po hodině hry znovu Vojta Sláma vystřeli a na Kozolupy se tak poprvé dostaly do vedení, které ovšem trvalo pouze tři minuty. Domácí kombinace po trase Princl - Dudík - a zakončující Marek Janča znamenalo vyrovnání stavu na 4:4. Čtvrt hodiny před koncem utkání se znovu dostaly do vedení Kozolupy, střelou z vápna prostřelil vše co mu stálo v cestě Juraj Rajčáni. O dvě minuty později šli hosté do trháku zásluhou Kuby Bozděcha, který se nejlépe zorientoval ve schrumáži. Šest minut před koncem vykřesal domácím naději Dušan Dudík, který zužitkoval centr Zítky, ovšem hned z následujícího útoku pečetil Radim Tauš výhru Kozolup na 7:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Líně
Aschennberener Petr: Bohužel další šance jsme neproměnili a dostali jsme laciné góly.

TJ Sokol Kozolupy
Jan Hucl: Výhru jsme si zasloužili kombinační hrou.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: WALTER Ladislav - TOPTEJ Emil (N), DAVÍDEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.