2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blovice B udržely svoji neporazitelnost a stávají se půlmistrem!


Branky


0

Po zaváhání Mantova v minulém kole  bylo již jasné, že podzimním králem bude rezerva Blovic. Otázkou přesto bylo, zda Blovičtí si upevní své postavení před začátkem jarní části soutěže a udrží svoji neporazitelnost. Obojí se jim povedlo, když po výborném výkonu v poklidu zdolali Mantovské.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blovice si vypracovaly rozhodující náskok

Blovice od samotného začátku zápasu ukazovaly, proč jsou na prvním místě tabulky a dobrou hrou kontrolovaly dění na hřišti. Jejich aktivita přinesla gólové ovoce po dvaceti minutách duelu, kdy se po rychlém průniku po pravé straně a zdařilé kličce prosadil kanonýr Radek Šabata. Po vstřelené brance ale domácí trochu polevili a do hry se začali více dostávat do té doby nevýrazní Mantovští. Tichého pěnkou střelu dobře lapil gólman Hudák, po přihrávce nepjproduktivnějšího hráče Mantova pálil i Dráždil, jenž ale zcela minul prostor tří tyčí. Hostující Daniel Tichý byl ale nakonec nejblíže ke srovnání, když jeho další rána orazítkovala tyčku. Po neproměněné šanci přišel, jak to tak bývá, trest na druhé straně. Po špatné hozeném autu se po rychlé kolmici dostal do úniku Josef Diviš, který už neměl problém poslat míč do sítě. 

Spálené šance Blovických

Mantov po pauze dle předpokladů otevřel svoji hru a snažil se dobývat soupeřovu tvrz. Blovice ale dobře bránili a navrch vyrážely do rychlých brejků. Hosté mohou zpětně děkovat jen gólmanu Janečkovi, kteří několikrát zachránil svůj tým a navrch měl i patřičné štěstí, když dvakrát zazvonila jeho branková konstrukce. Hosté mohli ještě navíc zadělat na drama, nicméně Machač svoji gólovou příležitost po chybě gólmana zazdil. Rezerva Blovic proto v poklidu dokráčela k vítězství a potvrdila roli nejlepšího týmu podzimu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Blovice B
Jaromír Jílek: Měli jsme převahu a je jen škoda, že jsme nepřidali další branky. Byly tam i nějaké tyčky. S podzimem jsme ale samozřejmě spokojení, ztratili jsme jen jeden bod. Snad na to navážeme i na jaře.

TJ Baník Mantov
Luboš Housar - asistent trenéra: Domácí byli více sehraní a doplnění o hráče z áčka jim přineslo zaslouženě tři body. Ale i tak jsme ostudu neudělali. V tabulce jsme se sice propadli, ale je to tam našlapané na dvou bodech. Přesto vše hodnotíme podzim pozitivně, po dlouhé době přezimujeme v horní polovině tabulky a s pěkným počtem bodů. Všem hráčům děkujeme za odvedené výkony, a aby to z jara bylo ještě lepší záleží především na nich, na přístupu k zimní přípravě. Je na každém hráči, kolik je ochotný přípravě dát, abychom přinejmenším udrželi trend týmu z horní poloviny tabulky.



Sestavy


TJ Sokol Blovice B
V. Hudák [-] - J. Fischer [-] , L. Nádraský [-] , M. Jílek [-] , R. Komorous [-] , T. Kotous [-] , P. Kozák [-] (66. O. Laibl [-] ) , J. Nováček [-] (66. P. Hodina [-] ) , D. Tuček [-] , J. Diviš [-] , R. Šabata [-]

TJ Baník Mantov
L. Janeček [-] - T. Bystrán [-] , O. Bryndzák [-] (46. P. Kopřiva [-] ) , A. Ulč [-] , D. Tichý [-] , J. Dráždil [-] , J. Hrubý [-] , J. Machač [-] , J. Janouškovec [-] , M. Janeček [-] , S. Dobiáš [-] (46. T. Rehák [-] )

ŽK: 89. D. Tuček - 12. D. Tichý , 40. T. Bystrán , 89. J. Janouškovec .
Hráči zápasu: R. Šabata - D. Tichý .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Škoda Pavel - AGAPKIN Mykhaylo (N), KOLÁČEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.