Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Merklín ke konci podzimu začíná sbírat body


Branky


0

Merklín dokázal za poslední dvě kola získat čtyři body, navíc minulé kolo si je přivezl od rivalů z Ptenína. To Lukavice naopak ke konci podzimu body spíše ztrácí. V zápase padalo hodně branek, většina z nich v druhém poločase. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól

Na začátku zápasu byl aktivnější hostující celek, který si vytvořil i první šance a dokonce dvakrát nastřelil tyčku. Domácí se do žádného kloudného zakončení nedostávali. Až po nějakých dvaceti minutách se hra srovnala a Merklín se mohl předvést také v útočné fázi. V 33. minutě si balon uzmul Jakub Hrádek, prošel přes několik protihráčů a propálil Frančíka. Otevřel tak skóre zápasu a přidal už svůj pátý víkendový gól. Do konce půle ještě oba týmy zahrozily, stav utkání se ale neměnil. 

Dalších pět branek

Diváci si od druhého poločasu jistě slibovali více branek a hráči jako by je vyslyšeli. V 56. minutě se na hranici vápna dostal k balonu domácí sniper Jakub Hrádek a přesnou ranou k tyči upravil stav na 2:0. Domácí jako by to uspokojilo a přestali se soustředit. Za tři minuty si na centr z levé strany naběhl Jiří Kroupa a snížil na rozdíl jedné branky. Hra pokračovala celkem vyrovnaně a oba celky si připsaly pár střel. V 76. minutě se po standartní situaci dostal k hlavičce Václav Lecjaks a zmrazil domácí. 2:2. Odpověď ale na sebe nenechala dlouho čekat. Hrádek se uvolnil na křídle, nacentroval balon do vápna, tam si naběhl Zdeněk Regner a pravým prsem dopravil míč za brankovou čáru. Hosté pak vrhli veškeré sily do útoku. Ve snaze o vyrovnání ale otevřeli obranu a v 86. minutě jim zasadil poslední ránu Jan Bláha když nadvakrát překonal Frančíka. V pohledném zápase plného šancí nakonec slaví vítězství domácí celek.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Merklín B
Jan Bláha (předseda TJ Merklín): "V utkání bylo dost šancí na obou stranách. Vcelku koukatelný fotbal. Začátek zápasu měli lepší hosté a trochu nás zatlačili. Do poločasu jsme se dostali do vedení a chvíli po půlce jsme vedli už o dvě branky. Kluci si asi mysleli, že už je rozhodnuto, ale soupeř dokázal srovnat. Naštěstí jsme okamžitě šli opět do vedení. Spokojenost s výkonem i výsledkem. Nakonec bych pochválil výkon soupeře i sudího."

TJ Sokol Dolní Lukavice
Stanislav Stavinoha (vedoucí mužstva TJ Dolní Lukavice): "Prohrávali jsme už o dvě branky, přesto jsme dokázali vyrovnat, ale hned vzápětí přišla branka na 3:2. Náš výkon nebyl špatný."



Sestavy


TJ Sokol Merklín B
M. Malík [-] - J. Bláha [-] , S. Špirk [-] , J. Grüner [-] , L. Velek [-] , J. Hrádek [-] , D. Marek [-] (46. P. Štádler [-] ) , T. Grüner [-] , Z. Regner [-] , D. Wild [-] , D. Tesárek [-]

TJ Sokol Dolní Lukavice
K. Frančík [-] - M. Marics [-] , M. Myslivec [-] - V. Baumruk [-] , D. Rotenborn [-] (60. M. Rotenborn [-] ) - V. Lecjaks [-] (76. J. Čech [-] ) , Z. Pecka [-] (66. R. Kokoška [-] ) , M. Kastner [-] , D. Ščíslák [-] , R. Hajšman [-] , J. Kroupa [-]

ŽK: 74. D. Wild , 87. J. Hrádek - 33. R. Hajšman .
Hráči zápasu: Z. Regner - V. Lecjaks .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Lažánek Karel - ANDERLE Jan (N), HAJŽMAN Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.