R. Hajšman 62. (p.)
1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany prolomily střeleckou smůlu a vyhrály


Branky


0

Dolní Lukavice zažívá vydařené odbodbí. Drží se u čela tabulky a v domácím prostředí je stoprocentní a bez inkasovaného gólu. To Chlumčany kvůli špatné koncovce prohrávají zápasy byť jen minimálním rozdílem. Za favorita tak byli označeni domácí. Jak už to ale bývá, fotbal je nevyzpitatelný a Chlumčany předvedly nejlepší výkon v sezóně a ve všech aspektech předčily domácí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení hostů

Od první minuty byla na hostech znát veliká snaha zlomit špatný vstup do sezóny. Všude byli dřív než domácí a dostávali je tak pod tlak. První branka přesto dlouho nepřicházela. Čekalo se na ní až do 32. minuty. Na konci akce byl Michal Vojáček a poslal Chlumčany do vedení. Dvě minuty před poločasem byla hostující radost ještě větší. Zasloužil se o to Tomáš Benedikt. Do šaten si tak hosté nesli velmi nadějný výsledek. 

Zvýšená snaha domácích

Domácí si v šatně řekli, že takle to nepůjde a do druhého poločasu vstoupili lépe. Byly to ale zase Chlumčany kdo uděřil. V 50. minutě přidal svou druhou branku Tomáš Benedikt a hosté tak za 50 minut nastříleli stejně branek jako za předchozích šest zápasů. V 62. minutě byl ve vápně faulován Jiří Kroupa a sudí nařídil penaltu pro domácí. K ní se postavil Robert Hajšman a vykřesal naději pro Lukavici. Domácí se pokoušeli zatlačit hosty a snížit. Své šance ale nedokázali proměnit. V 82. minutě tak hosté pojistili body brankou na 4:1. Postaral se o ní Martin Kanát. Chlumčany tak vezou domů první tři body. Navíc podaly výkon od kterého se můžou odrazit.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Lukavice
Stanislav Stavinoha (vedoucí TJ Dolní Lukavice): "Soupeř byl ve všech činnostech lepší. Od nás to byl špatný výkon, všude jsme byli pozdě. Druhý poločas byl o něco lepší. Soupeř zaslouženě vyhrál."




Sestavy


TJ Sokol Dolní Lukavice
V. Baumruk [-] - M. Marics [-] , M. Myslivec [-] - R. Tolar [-] (61. J. Kroupa [-] ) , D. Rotenborn [-] - R. Kokoška [-] , Z. Pecka [-] , M. Kastner [-] , R. Hajšman [-] , D. Ščíslák [-] , D. Bešta [-]

TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - J. Vlček [-] , F. Lösch [-] , J. Janoušek [-] , T. Lachman [-] , T. Benedikt [-] , T. Fořt [-] (26. M. Vojáček [-] ) , M. Kanát [-] , J. Kastner [-] , T. Beníček [-] , Z. Havlíček [-]

ŽK: 68. J. Kroupa , 77. V. Baumruk - 53. J. Kastner , 73. T. Lachman .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - HAJŽMAN Pavel (N), CHLAD Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.