5:3
(1:2)
28. V. Šlais (p.)
34. D. Zeman
48. D. Zeman
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Merklín v euforii po velkém obratu


Branky


24. M. Liška , 64. M. Liška , 74. S. Špirk , 78. J. Bláha , 85. J. Bláha - 28. V. Šlais (p.) , 34. D. Zeman , 48. D. Zeman
0

Merklín v minulém kole vybojoval první body v sezóně a chtěl na to navázat i doma s Losinou. Hosté zatím odehráli jen jeden zápas a ten vyhráli a body určitě chtěli i tentorkát. Už to vypadalo, že Losiná si odveze všechny body. Merklín ale zabral a po heroickém obratu zůstávají všechny body domácím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Úvodních pár minut nebylo pro diváky příliš záživných. Týmy se spíše oťukávaly a na větší šance se zatím čekalo. První branka přišla v 24. minutě, kdy se po individuální akci prosadil Michal Liška a Merklín šel do vedení. Už za čtyři minuty ale dostali hosté šanci srovnat. K zahrávání pokutového kopu se postavil Vlastimil Šlais a nemýlil se. Za dalších šest minut dokonce poslal hosty do vedení kapitán Dalibor Zeman, když krásně přeloboval golmana. Domácí byli jako opaření a do konce poločasu tak tvořili hru hosté. Ale třetí gól přidat nedokázali. Poločas tak skončil 1:2.

Výborný obrat domácích

Vstup do druhého poločasu měli lepší hráči hostí.  Hned ve třetí minutě přidal svou druhou branku Dalibor Zeman, když proměnil nájezd na golmana ranou k tyči. V tu chvíli to s akciemi domácích vypadali bledě. Nic ale nevzdali a zvýšeným úsilím dokázali srovnat hru a postupem času přehrávat Losinou. V 64. minutě si Michal Liška udělal z bránících hráčů slalomové tyče, prošel obranou a snížil na 2:3. Poté došlo k vystřídání hostujícího kapitána, hosté tím stratili hnací motor většiny útočných akcí. V 74. minutě si na centrovaný balon z rohového kopu naskočil Stanislav Špirk a vyrovnal na 3:3. V tu chvíli byli domácí na koni, bylo jich plné hřiště. Dílo zkázy pro hosty dokonal v 78. minutě Jan Bláha nekompromisní ranou z nějakých deseti metrů. Stejný hráč pak ještě pojišťovací brankou zajistil tři body pro Merklín, když z podobné pozice umístil balon nechytatelněk tyči. Domácí tak dokonali famózní obrat a posunují se tabulkou vzhůru.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Merklín B
Jan Bláha (předseda TJ Merklín): "V týmu panuje velká euforie po obratu z 1:3 na 5:3. Za druhý poločas panuje obrovská spokojenost s výkonem, výsledkem a hlavně s nasazením celého týmu. Po zápase jsme si vysloužili velký potlesk od fanoušků."




Sestavy


TJ Sokol Merklín B
M. Malík [-] - J. Bláha [-] (87. T. Bešta [-] ) , S. Špirk [-] , Z. Regner [-] (58. J. Grüner [-] ) , K. Kubát [-] , M. Liška [-] , D. Marek [-] (46. D. Tesárek [-] ) , J. Klíma [-] (58. V. Hettler [-] ) , L. Velek [-] , Z. Bešta [-] , S. Žižka [-]

TJ Sokol Losiná B
J. Gubiš [-] - Č. Velíšek [-] (46. T. Karl [-] ) , L. Jánský [-] , V. Šlais [-] - V. Topinka [-] (46. T. Albl [-] ) - D. Zeman [-] (73. D. Šlais [-] ) , O. Fremr [-] - M. Laštovka [-] , J. Honzík [-] , F. Mádr [-] , R. Mádr [-]

ŽK: 12. K. Kubát , 27. D. Marek , 80. S. Špirk , 81. M. Liška , 83. S. Žižka - 36. O. Fremr , 40. F. Mádr .
Hráči zápasu: M. Liška - D. Zeman .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šimek Luboš - ANDERLE Jan (N), KUBÁT Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.