7:1
(5:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žinkovy potvrdily výbornou formu v závěru podzimu


Branky


3. Š. Merhaut , 29. Š. Merhaut , 35. J. Trojánek , 41. T. Oulík , 42. Š. Merhaut , 61. M. Šneberk (p.) , 71. T. Hora (p.) - 33. P. Mareš
0

Žinkovy se v posledních kolech dostávají do formy z minulé sezóny a dotahují se na čelo. Pokud tam chtějí zůstat musí se vypořádat s celkem z Dobřan. Ten se trápí, poslední zápasy dostává veliké množství branek a záchrana se mu vzdaluje už na podzim. Přesto přijel odhodlaný bojovat o nějaký bodík. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólové hody

Domácí celek se snažil už od prvních minut plnit roli favorita a vycházelo mu to. Ve 3. minutě se po pohledné akci řítil sám na golmana Štefan Merhaut. V zakončení si počínal zkušeně a otevřel skóre zápasu. Pak následoval festival zahozených šancí ze strany Žinkov. Několikrát postupovali sami na brankáře hostů, ale buď selhali v koncovce nebo se vyznamenal Bouček. Dlouho se tak čekalo na branku, která by uklidnila domácí. Dočkali se jí v 29. minutě, kdy se opakovala situace jako při prvním gólu a ani tentokrát Merhaut v zakončení nezklamal. Klid ale dlouho nebyl v domácích řadách. Hosté také ukázali, že umí být nebezpeční. K volnému přímému kopu se postavil kapitán Petr Mareš a krásnou tvrdou ranou o tyč snížil na 2:1. To ale nebylo zdaleka všechno z prvního poločasu. Hned za dvě minuty si na centrovaný balon naběhl Jiří Trojánek a hlavou zvýšil na 3:1. I nadále domácí celek dominoval a v 41. minutě se znovu přihlásil o slovo. Tomáš Oulík se prodral po straně hřiště a z úhlu vypálil na Boučka, ten jeho pokus vyrazil, ale sám Oulík ho stihl ještě dorazil a nadvakrát tak překonal brankáře. Ještě do poločasu stihl zkompletovat hattrick Štefan Merhaut. Poločasový stav byl 5:1. 

Klidnější druhý poločas

Na těžkém terénu se domácí už v druhém poločase tolik nehnali kupředu a šancí tak trochu ubylo. V 61. minutě došlo k faulu na domácího hráče, jelikož to bylo ve vápně rozhodčí neměl jinou možnost než nařídit pokutový kop. Toho se ujmul Miroslav Šneberk a upravil skóre na tenisových 6:1. Uběhlo deset minut a sudí už znovu ukazoval na značku pokutového kopu a opět na straně hostů. Penaltu si tentokrát šel kopnout kapitán Tomáš Hora a bezpečně proměnil. Následovala už jen jediná zajímavá akce, a to, když Štefan Merhaut dostal během dvou minut dvě žluté karty a musel opustit trávník. Stihl tak za zápas hattrick i vyloučení a stal se tak ústřední postavou zápasu. Výsledek utkání to samozřejmě ale neovlivnilo a domácí tak zakončují podzim výborných způsobem. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žinkovy
Jaroslav Kubeš (trenér TJ Žinkovy): "Hrálo se na těžkém terénu, ale od začátku jsme měli zápas pod kontrolou. Skóre mohlo být daleko vyšší ale neproměnili jsme spoustu vyložených šancí. Zcela zaslouženě jsme vyhráli."




Sestavy


TJ Sokol Žinkovy
K. Kripner [-] - J. Doričák [-] , R. Liška [-] (53. J. Tykvart [-] ) , J. Vokurka [-] , T. Oulík [-] , J. Trojánek [-] (58. Z. Pavlíček [-] ) , D. Niemkiewicz [-] (72. J. Šrámek [-] ) , M. Šneberk [-] (77. J. Čengery [-] ) , T. Hora [-] , M. Vokurka [-] , Š. Merhaut [-]

TJ Dobřany
V. Bouček [-] - J. Mráček [-] , A. Pokorný [-] , T. Kydlíček [-] , P. Trdlička [-] , T. Helus [-] , J. Schovánek [-] , M. Brožík [-] , P. Mareš [-] , K. Lang [-] , J. Kraft [-]

ŽK: 43. D. Niemkiewicz , 58. J. Tykvart , 73. Š. Merhaut - 56. T. Kydlíček , 56. P. Mareš , 70. J. Mráček . ČK: 74. Š. Merhaut .
Hráči zápasu: Š. Merhaut .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KLIK Jiří - MICHÁLEK Tomáš, ADAMEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.