3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 10:15

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček zaskočil favorita soutěže


Branky


5. L. Vebr , 16. L. Vebr , 87. L. Vebr - 62. J. Kopáček , 67. M. Škyrta
0

Chotěšov si zajistil účast v Okresním přeboru díky baráži. To Kasejovice do poslední chvíle bojovali o možnost postupu. Zápas tak měl jasného favorita. Domácí ale využili malého hřiště, a v zápase plném osobních soubojů dokázali uspět a vítězně tak vykročit do nové sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý start domácích

Domácí vstoupili do zápasu aktivněji se snahou jít přímo do zakončení. Jejich snahu korunoval gól už v pátě minutě, kdy se sám na golmana řítil Lukáš Vebr. Hosté byli zaskočeni rychlím gólém a chvíli jim trvalo než se dostali zpět do zápasu. V 16. minutě však přišla další akce po které šel Lukáš Vebr znovu sám na golmana a ani tentokrát se nemýlil a Chotěšov vedl už 2:0. V následujících minutách se hra srovnala a pomalu přebírali iniciativu hosté. Žádný gól však už do konce poločasu nepřišel a po první půli tak překvapivě vedli domácí 2:0.

Drama až do konce

Do druhého poločasu šli hráči Kasejovic o poznaní aktivněji a jasně přehrávali domácí. V 62. minutě se dočkali snížení náskoku zásluhou Jaroslava Kopáčka. Po tomto gólu hosté ještě víc ožili a už o necelích pět minut později se prosadil Martin Škyrta a stav byl vyrovnaný. Chotěšov pak také přidal na aktivitě a výsledkem byla vyrovnaná hra bez větších šancí. Když už to vypadalo že zápas dospěje až k penaltám přišla třetí šance Lukáš Vebra. Znovu postupova sám na golmana a ani tentokrát se nemýlil a zařídil tak domácícm senzační výhru hned na úvod soutěže.



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov B
Miroslav Mužík (vedoucí mužstva TJ Chotěšov B): "Myslím, že výsledek je hodně překvapivý. My jsme šli do zápasu s tím dokázat si, že můžeme hrát i s nejlepšími. Hrálo se na malém hřišti a to nám vyhovovalo, zápas byl plný osobních soubojů. Byl to remízový zápas ale ke konci jsme nakonec byli šťastnější my. S výkonem je maximální spokojenost."




Sestavy


TJ Chotěšov B
J. Weiss [-] - M. Brabec [-] (71. L. Calta [-] ) , Z. Hönig [-] , T. Brabec [-] , P. Milička [-] - A. Kavka [-] , P. Braun [-] , S. Durkoš [-] , L. Ondruš [-] (55. J. Schamberger [-] ) - L. Vebr [-] , V. Bednář [-]

TJ Sokol Kasejovice
M. Svoboda [-] - M. Škyrta [-] , M. Chára [-] , J. Kopáček [-] (71. V. Jakubčík [-] ) , D. Fiala [-] - J. Mašek [-] , V. Drnek [-] , M. Fiala [-] , J. Šimůnek [-] - J. Chaloupka [-] (86. J. Kulík [-] ) , T. Jakubčík [-] -

Hráči zápasu: L. Vebr .
Místo: Chotěšov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Křen Jiří - DRDA Josef (N), CHÁRA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.