Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 16:30

23.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radslavice to doma zvládly


0

 

V neděli odpoledne odehrály Radslavice na domácí půdě velice dobrý zápas. I když náš tip byla remíza, Radslavice nakonec přejely Kobeřice k velkému překvapení 8:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kobeřice nastoupily na horké půdě hostů bez gólmana. V bráně ho ale nahradil Roman Večeřa. Zápas začal v poklidném tempu. Ovšem na domácích bylo vidět větší nasazení a radost ze hry. Chtěli vyhrát, a tak o gólové šance nebyla nouze. Poklidné tempo ovšem dlouho nevydrželo. Zápas se strhl v divokou podívanou, emoce daly za své a hra byla velice vyhrocená. Začaly padat i branky. Ovšem v tom, kdo kolikrát rozvlnil síť byli úspěšnější domácí. Za první poločas se trefili čtyřikrát a hostům se podařilo dát jen dvě branky. Do kabin se odcházelo za stavu 4:2 a Kobeřice měly co rozebírat.

Po poločasové pauze to vypadalo, že se bude na co dívat. Ovšem myslím po herní stránce. Tak tomu nebylo. Místo toho, aby se hráči soustředili na hru, tak se dohadovali a předháněli se v tom "kdo je větší chlap". Co se týče koncovky, byli na tom lépe domácí a Kobeřicím nasolili ještě čtyři branky. Na konci zápasu byli spokojenější domácí fanoušci a bujarým potleskem doprovodili Radslavice do kabin.



Sestavy


TJ Radslavice
J. Kučera [-] - F. Kyncl [-] , P. Ševčík [-] , J. Posolda [-] , v. Sedlák [-] - J. Kremlička [-] , J. Konečný [-] , F. Rogožan [-] , J. Pytela [-] - D. Gryc [-] , J. Donneberger [-]

TJ Sokol Kobeřice
R. Večeřa [-] - M. Kočovsky [-] , J. Redl [-] , R. Ondráček [-] , J. Patos [-] - M. Musil [-] , S. Piňos [-] , P. Zbořil [-] , R. Polášek [-] - T. Kadlec [-] , R. Jakš [-]

Hráči zápasu: J. Donneberger .
Místo: Radslavice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.