Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 16:30

23.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brankovice opět bez bodu


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     V prvním poločase se hrál poměrně svižný fotbal, kde měli domácí více držení míče, vytvářeli si i šance. Bohužel, jak už tomu je na jaře, produktivita domácích je na bodu mrazu a tak to byli opět hosté, kdo se ujal vedení z jednoho z protiútoků, když odražený balón krásnou střelou uklidil hostující Ledvina z voleje za tyč. Domácí to nezlomilo a nadále se snažili hrát aktivně za což jim bylo odměnou vyrovnání Tylšarem, když zužitkoval přiklepnutí od Novotného a střelou taktéž z první nedal hostujícímu golmanovi šanci. V první půli se na okresní poměry na hřišti docela jiskřilo, což odnesl hostující středopolař druhou žlutou a předčasným odchodem do sprch. Bohužel, místo toho, aby domácí využili přesilovky tak do přestávky inkasovali z brejku. O gól se postaral hostující Rozkopal. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

 

Do druhé půle nastupovali domácí s tím, že se pokusí zápas otočit a ukončit tak černou sérii bez bodu. Jak čas plynul, přicházely šance, ale způsob jakým s nimi domácí hráči nakládali, byl žalostný. Trefit zařízení z malého vápna se ukazuje jako obrovský problém a když už nějaká střela směřovala mezi tři tyče, hostující golman byl vždy na místě a tak tento zmar dovršili hosté v poslední minutě zápasu, když z posledního brejku ukázali domácím jak se zakončuje.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Brankovice
Hlas z domácí kabiny: Dnes hře není co vytknout. Po celý zápas jsme byli lepším mužstvem, vytvářeli si šance, měli herní převahu, ale bohužel jak už to na jaře u nás je, potýkáme se s mizernou koncovkou. Bohužel se s tím musíme popasovat sami a konečně to naše střelecké prokletí zlomit.




Sestavy


TJ Sokol Brankovice
V. Škroba [-] - L. Pištělák [-] , R. Verner [-] , P. Tichý [-] , M. Kremz [-] - M. Navrátil [-] , R. Novák [-] , M. Havránek [-] , M. Tylšar [-] - M. Novotný [-] , J. Navrátil [-]

SK ŽS Křenovice
L. Ledvina [-] - Z. Rozkopal [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.