3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 16:30

23.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Švábenice se odrážejí ode dna


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj o záchranu mezi domácími Švábenicemi a hostujícím Pustiměřem byl velmi důležitý pro oba týmy. Ani jeden z těchto týmů nemají jasné udržení v okresu. Utkání bylo plné soubojů a tvrdých zákroků. Vedení se ujali domácí hráči po krásné střele Kušky. Do poločasu tento výsledek vydržel i přes mnohé přiležitosti domácích. Obraz druhého poločasu byl víceméně stejný, jako poločas první, jenže hosté dokázali z ojedinělé šance vyrovnat. Domácí tým to ale nepoložilo a naopak dokázali ještě dvakrát skórovat zásluhou Hladkého Jana a Novotného Martina a vyhrát tak konečným výsledkem 3:1. V průběžné tabulce se tak tým Švábenic dostal před svého soupeře a učinil tak další důležitý krok k záchraně. 

 

 



Sestavy


Sokol Švábenice
M. Stěnička [-] - R. Dvořák [-] , T. Orel [-] (46. M. Novotný [-] ) , P. Navrátil [-] , R. Novotný [-] - J. Stříž [-] , K. Přecechtěl [-] (70. Š. Hladký [-] ) , Z. Hrda [-] , V. Kuška [-] - M. Gruber [-] , J. Hladký [-] (88. M. Weiss [-] )


ŽK: 40. T. Orel , 84. V. Kuška .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.