2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 10:30

22.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drnovice si připisují další vítězství


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

 

 

 

 

Proti Brankovicím začali domácí velice dobře. Prakticky hned z první vážné šance šli do vedení. Lukeštík vysunul Kábeleho, který šel sám na Posoldu, udělal mu kličku a poslal míč do prázdné branky. To běžela 5 minuta zápasu. V 10 minutě se na zadní tyči objevil Kábele a jeho střelu sráží obránce hostů. Ve 12 minutě přišla rychle sehraná akce, kdy Petřek posílá zprava centr do vápna a Kábele trefuje břevno. O dvě minuty později nebezpečně střílí, zpoza velkého vápna Kroutilík, ale Posolda chytá. Další rychlá akce z pravé strany, kdy Janovský upláchl po lajně a poslal přízemní centr a dorážka Kábeleho je sražena na roh. Poté tempo domácích poněkud uvadlo. Hra upadla do průměru a více na míči jsou hosté, ale s koncovkou si vůbec neví rady. Ve 28 minutě se sice dočkají branky, ale sudí vidí zpracování míče rukou. V 38 minutě kopou Drnovice trestný kop z 20 metrů. Lukeštík míč zakroutil přes zeď k tyči, ale Posolda se vyznamenal. 

 

Úvodní čtvrthodina druhé půle moc fotbalové krásy nenabídla. Z ní vybočila jen akce střídajícího Klimka, který míč vyvezl a centr na volného Kábeleho odvrátil obránce hostů na roh. V 61 minutě předvádí Drnovice konečně pěknou fotbalovou akci, kdy po ose Lukeštík, Strnad , Janovský zakončuje posledně jmenovaný, ale Posolda míč vyráží. V 62 minutě našel pasem Janovský, Lukeštíka a ten jde do souboje s jediným obráncem, kterého obehraje o míč a lobem přehodí daleko vyběhnutého brankáře Posoldu a domácí vedou 2:0! Po této brance mají sice častěji míč na nohou, ale vidíme spíše boj než technický fotbal. V 77 minutě skvěle zasáhl Jelínek, který vypíchl míč hráči hostů, který se už, už řítil sám na Hrušáka. V 82 minutě obral Ambroz o míč Tichého a postupoval zleva na branku hostů, ale jeho střela byla sražena na roh. Následný roh rozehrál Lukeštík a našel nabíhajícího Klimka, který z 9 metrů napálil míč volejem na branku, ale Psolda vytasil skvělý zákrok. Těsně před koncem byl ve skluzu opět Jelínek, když osamocený hráč soupeře už střílel na Hrušáka, ale jeho skluz ho připravil o míč. Zápas jsme nakonec domácí zvládli.



Ohlasy k zápasu


FK Drnovice
David Kroutilík (hráč FKD): Jsem rád, že jsem si po dlouhé době zahrál. Bylo to složitý, protože nemám naběhaný, ale jsem rád, že jsem odehrál celý zápas. Hráli jsme trochu fotbalověji, i když v první půli nás trochu doráželi a my jsme si s tím moc nevěděli rady. Na druhou stranu jsme měli více gólových příležitostí a jsem rád, že jsme je proměnili a oni ne. Hodně nás v druhé půli uklidnil druhý gól. Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě a důležité tři body jsou doma.

TJ Sokol Brankovice
Hlas z kabiny Brankovic: Dnes jsme opět nezachytili úvod zápasu a rychle inkasovali. V kabině si něco řekneme a na hřišti je to vše jinak. Pořád slýchám, že nám chybí střelec, ale pokud za druhý poločas jen jednou vystřelíme na branku, tak ho jen stěží najdeme. Myslím si, že herně jsme nepropadli, máme zkušený mančaft, ale před brankou soupeře si počínáme jako žáčci, bohužel.



Sestavy


FK Drnovice
R. Hrušák [-] - J. Gottvald [-] , J. Ignačák [-] , P. Jelínek [-] , M. Petřek [-] (52. O. Klimek [-] ) - D. Forró [-] , P. Janovský [-] , M. Strnad [-] , D. Kroutilík [-] - P. Kabele [-] (72. L. Ambroz [-] ) , D. Lukeštík [-] (87. L. Suchán [-] )

TJ Sokol Brankovice
M. Posolda [-] - M. Kremz [-] , R. Verner [-] , R. Pinkava [-] , P. Tichý [-] - R. Novák [-] , M. Novotný [-] , J. Navrátil [-] , M. Tylšar [-] - M. Navrátil [-] , J. Proniuk [-]

ŽK: M. Petřek .
Místo: Drnovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.