1:5
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 16:30

22.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pačlavice uspěly i v Kobeřicích


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

 

Pačlavice přijely do Kobeřic potvrdit svojí skvělou formu a ukázat tak, kdo vévodí tabulce. Taky to moc dobře ukázaly. Hned v první minutě dokázaly projít obranou domácích jako nůž máslem a vstřelit první branku. Bohužel než se domácí rozkoukali, bylo to 0:3 a pro domácí to vypadalo špatně. Hra nahoru dolů jela celý první poločas na plné obrátky a byla završena ještě jednou brankou, tentokrát se o ni postarali domácí. Když si levý bek Jara Ondráček parádně naskočil na roh a hlavou tak snížil náskok hostí. Poločas tak končil za stavu 1:3 pro hosty.

 

 

 

Druhá půle mohla být o dost napínavější, kdyby se domácím dařilo proměnit jasné šance, co měli. Zanedlouho přišla červená karta pro domácí. Ale ještě nebyl konec a stále se bojovalo. Bohužel po hrubce domácího předstopera, který ztratil míč na půlce, padl čtvrtý gól a to byl pro domácí hřebík do rakve. Hosté utkání ovládli a ke konci přidali ještě pátou a poslední branku.  

 

Výsledek 1:5 byl pro domácí možná až moc krutý avšak 3 body putovaly do Pačlavic zcela zaslouženě.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice
Martin Hobza (hráč TJ Sokol Kobeřice): Je velká škoda že se nám nepovedla proměnit šance v 48 minutě, kdy šel ,,Macek“ sám na gólmana. Bylo by to 2:3 a celý poločas bychom měli na srovnání, taky tlak z naší strany by byl větší. Jinak nás moc do šancí nepouštěli. Hra byla podle mě poměrně vyrovnaná, jen Pačlavice o sobě mnohem víc věděly. Věděly co dělají a dělaly to rychle. Dalším faktorem byla červená karta, která nás oslabila. No a pak jsem přišel na řadu já, aneb jak na půlce založit útok protihráčům. Ten gól nás totálně dodělal a už jsme se to snažili jen nějak dohrát. Ten výsledek možná byl až moc vysoký vzhledem k průběhu utkání. Ale co měli to dali, na rozdíl od nás.




Sestavy


TJ Sokol Kobeřice
P. Hloužek [-] - J. Patos [-] , M. Hobza [-] , M. Musil [-] , R. Ondráček [-] - P. Zbořil [-] , S. Piňos [-] , J. Ondráček [-] , M. Kočovsky [-] - R. Polášek [-] , A. Karásek [-]

FK Pačlavice-Dětkovice
V. Klimek [-] - T. Kroupa [-] , L. Hádlík [-] , P. Dostalík [-] , L. Veselý [-] - Z. Pučan [-] , D. Vlček [-] , M. Špatina [-] , J. Jiříček [-] - P. Doležel [-] , M. Grepl [-]

Místo: Kobeřice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.