Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2015 16:30

22.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustiměř přejel Němčany


Branky


0

V nedělním kláním byl tabulkovým favoritem Pustiměř. Jelikož jsou Němčany na posledním místě a už jim reálně hrozí sestup do nižší soutěže, byly v tomto zápase na pozici outsidera. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Za krásného jarního počasí se odehrál nedělní zápas v Pustiměři. Domácí byli dobře naladěni po poslední výhře proti Vícemilicím. Dobře si uvědomovali i fakt, že ještě pořád jim jde o sestup. Ovšem soupeř na tom byl ještě hůře. Reálně se totiž nachází na posledním místě tabulky a i předposlední Lysovice už mají náskok 6 bodů. Němčany si navíc odvezly minulý týden debakl proti Kobeřicím, kdy jim soupeř naložil 10:0.Diváci očekávali, že svoji reputaci si budou chtít napravit. To se ovšem v Pustiměři nestalo.

Domácí zápas od první minuty zcela jednoznačně ovládli. Zahazovali však vyložené šance a na první branku si počkali až do 31 minuty, kdy domácí kapitán Rozehnal zahájil pozdější brankostroj. Hosté působili po celý zápas až příliš odevzdaným dojmem a nechybělo mnoho aby opět prohráli dvojciferným výsledkem. Vítězství domácích z tohoto pohledu naprosto zasloužené. Hosté si tedy i po týdnu odváží další porážku 9:0 a na sebevědomí jim to nepřidá. Boj o sestup ještě bude zajímavý. Reálně je možné, že budou sestupovat i tři mužstva. 



Ohlasy k zápasu


FK Pustiměř
Pavle Holub (asistent trenéra Pustiměře): Přestože jsme nebrali utkání na lehkou váhu, soupeř nám dnes příliš nevzdoroval. Jsem rád, že se nám podařilo uhájit povinné tři body, což je v tuto chvíli důležitější, než vysoké skóre. Mezi střelce se zapsali i hráči, kteří doposud v mistrovských utkáních neskórovali. Doufám, že je to pro ně motivující do dalších zápasů. Během utkání jsme měli možnost si vyzkoušet spoustu herních situací a pro nás trenéry to byl i jakýsi ukazatel toho, co ještě musíme zlepšovat. Například to, jak jsme neskutečným způsobem zahodili několik obrovských šancí, což by nás v dalších těžkých utkáních mohlo mrzet. Soupeři jejich situaci vůbec nezávidím. Je potřeba si uvědomit, že do této pozice může v dnešní době spadnout kdokoliv. Generace, pro kterou byl fotbal drogou a neodmyslitelnou součástí jejich života, stárne a na mladší ročníky se bohužel nelze spoléhat. Mají buď jiné zájmy a propastný rozdíl je často i v herní kvalitě. Přál bych si hodnotit současnou fotbalovou situaci na této úrovni pozitivněji, avšak skutečnosti mne utvrzují v tomto mém názoru.




Sestavy


FK Pustiměř
J. Kotulán [-] - J. Kudýn [-] (67. P. Holub [-] ) , P. Hanák [-] , R. Zbořil [-] , L. Kučírka [-] - P. Snídal [-] , J. Kudýn [-] , P. Spodný [-] , M. Rozehnal [-] - M. Smejkal [-] (45. M. Jelínek [-] ) , J. Brandýs [-]


ŽK: P. Spodný .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.