Béčka Bítýšky a Borů hráli nerozhodně


Branky


20. M. Kulík , 48. M. Kulík - 25. M. Ochrana (p.) , 85. M. Ochrana (p.)
0

Domácí fotbalisty dokázal dostat dvakrát do vedení Martin Kulík, na jeho branky dokázal vždy zareagovat hostující Miroslav Ochrana proměněným pokutovým kopem. Remíza druhého a třetího týmu tabulky nahrála vedoucímu Bohdalci, který může zítra navýšit svůj náskok v čele tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kulík s Ochranou poprvé

V Osové Bítýšce se hrál od začátku utkání vyrovnaný fotbal. Ve 20. minutě domácí Jan Havlín vyslal dopředu Martína Kulíka, ten po individuální akci obešel všechny obránce Borů a poslal domácí do vedení - 1:0. Vyrovnání zařídil Miroslav Ochrana z penalty - 25. minuta 1:1. Pokutový kop nařídil rozhodčí po střetu hostujícího útočníka s brankářem Šmerdou. Do konce první půle se již nic zajímavého nestalo a do šaten se tedy odcházelo za vyrovnaného stavu.

Kulík s Ochranou podruhé

V druhé půli šli opět do vedení domácí. Martin Kulík, v 48. minutě, dostal míč za obranu od Miroslava Dupala a podruhé zavěsil - 2:1. Po sérii nevyužitých šancí na obou stranách dostali v závěru hosté opět šanci zahrávat pokutový kop. Pět minut před závěrečným hvizdem rozhodčího vyrovnal opět Miroslav Ochrana. Oba soupeři se tedy rozešli spravedlivou remízou.



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška B
Jan Večeřa: Obrovská marodka v našem "áčku" bohužel velmi ovlivnila naši sestavu. Přesto se hrál oboustranně slušný kombinační fotbal. Remíza je zasloužená.

TJ Družstevník Bory B
Petr Viliš ml.: Odehráli jsme vyrovnaný a napínavý zápas. Šance byly vidět na obou stranách. Kopali jsme 2 zasloužené penalty které se nám podařilo proměnit. Myslím, že remíza byla přijatelná pro oba týmy.



Počet diváků: 88. Rozhodčí: NEVÍDAL Miloš - LAUB Jan (N), MACHÁT Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.