1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olší si podělilo body s Měřínem C


Branky


0

Během první půle se dostali hosté do vedení. Domácím se i přes výrazný tlak v druhém poločase podařilo pouze vyrovnat a tak se oba soupeři rozešli smírně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli ovládli hosté

Už ve 2. minutě mohli jít hosté do vedení, ale Horák hlavou mířil nepřesně. Hned za minutu poprvé zahrozili domácí, ale mladší z bratrů Kaminarasů nevyužil pobídku od Koloucha a hlavou přestřelil. Zato hosté se z další šance mohli radovat z gólu, když Karel Smejkal zaskočil domácího brankáře Jašu a střelou k pravé tyči z dobrých 25 metrů poslal hosty do vedení - 0:1. O minutu později mohli domácí vyrovnat,  ale z přímého kopu Alexe Kaminarase pouze zazvonila tyč. S úspěchem se nepotkala ani dorážka jeho bratra Filipa, která skončila vysoko nad bránou hostí. V 17. minutě mohl Smejkal poslat hosty do dvoubrankového vedení, ale z hranice vápna netrefil bránu. Gólem neskončila ani pěkná šajtle Horáka, ani pokus aktivního Smejkala, který měl po průniku Jonáše ve vápně slibnou šanci, ale zamířil nad. Poté hvizd rozhodčího ukončil první půli a hosté si zaslouženě odnášeli do kabin vedení 0:1.

Tlak domácích stačil pouze na remízu

Druhá půle pokračovala ve stejném tempu jako ta první. Bylo vidět spoustu pěkných kombinací a také vyložených šancí. Už ve 46. minutě domácí Chytka hledal před bránou Filipa Kaminarase, ale ten promáchnul. Minutu na to Horký zatáhl balón, našel Dvořáka, ale ten trefil tyč. Tlak domácích se stále stupňoval a odměnou jím byl vyrovnávací gól, kdy Dvořák napravo překonal obránce hostí a následně i brankáře, střelou mezi nohy. V 49. minutě mohl Dvořák poslat hosty do vedení, ale nedosáhl na přihrávku od Filipa Kaminarase. Domácí pokračovali ve svém náporu, kdy Kaminaras Filip prostrčil na Chytku a ten přiťuknutím špičkou mířil vedle. Převahu domácích narušila individuální akce rychlého Jonáše, ale jeho pokus šel mimo Jašovu svatyni. Domácí nešli do vedení ani po přímém kopu Alexe Kaminarase v 69. minutě. V 74. minutě se po centru Chytky ocitl v šanci Šašek, ale střela z první šla kousek od pravé tyče. V 75. minutě po přesném centru Dvořáka, Alex Kaminaras zahodil asi největší šanci, kdy úplně osamocený, hlavou přestřelil. V 77. minutě Filip Kaminaras vyslal jedovatou střelu z hranice šestnáctky, ale střela zaplavala těsně kolem levé spojnice branky. Nakonec si málem mohli body odvézt hosté, kdy Krčál v 84.minutě úplně osamocený na malém vápně hlavou líznul tyč. Hvizd rozhodčího ukončil zápas a diváci byli svědky pohledné, ale zároveň spravedlivé dělby bodů. 



Ohlasy k zápasu


FC Olší nad Oslavou
Josef Seknička: Zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním měli navrch hosté, druhý vyzněl jasně pro nás. Spousta zahozených šancí nás stála dva body. Ale asi spravedlivá remíza.

TJ Jiskra Měřín C
Jan Kožený: První poločas vyrovnaný s šancemi na obou stranách. V druhém poločase nám utekl začátek a domácí nás přehrávali. Šance jsme si dokázali vypracovat až ke konci zápasu, ale nedokázali je proměnit. Za bod z venkovního hřiště jsme rádi.



Sestavy


FC Olší nad Oslavou
M. Jaša [-] - J. Kolouch [-] , F. Nedoma [-] , P. Kudláček [-] , D. Horký [-] - T. Bíbr [-] , J. Šašek [-] , A. Kaminaras [-] , P. Dvořák [-] - F. Kaminaras [-] , J. Jelínek [-] (46. R. Chytka [-] )

TJ Jiskra Měřín C
P. Jurek [-] - R. Hlávka [-] , D. Jonáš [-] , I. Prchal [-] - K. Smejkal [-] , Z. Zdvihal [-] , O. Palík [-] (79. S. Symonides [-] ) , D. Horák [-] , F. Hlaváč [-] - J. Krčál [-] , P. Bačák [-] (64. D. Krejčí [-] ) -

ŽK: 54. F. Hlaváč .
Hráči zápasu: D. Horký - D. Jonáš , K. Smejkal .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: LANDSMAN David - SEKNIČKA Bohumil (N), DVOŘÁK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.