2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bory B se rozešli smírně s céčkem Meziříčí


Branky


0

Domácí se dostali do vedení na sklonku prvního poločasu. Hostům se v průběhu druhého dějství podařilo zápas otočit ve svůj prospěch, ale poslední slovo měl opět domácí Petr Viliš a rozhodl o konečné dělbě bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petr Viliš poslal domácí do vedení

V průběhu prvního poločasu bylo k vidění několik šancí na obou stranách. Nejprve v zakončení selhal Petr Viliš st., který nedal z malého vápna po perfektní prihravce před bránu z pravé strany. Další obrovskou šanci měl Lukáš Hladík, který se dostal do samostatného úniku z poloviny hřiště, ale neproměnil. Do šancí se prosadili i hosté. David Polák z velkého vápna vystřelil dva metry vedle domácí branky. Vlastimil Beran šel také sám na brankáře, ale úspěšný nebyl. Skóre se tedy měnilo až v závěru poločasu, kdy se domácí postupným přechodem do útoku dostali na hranici velkého vápna, kde Petr Viliš st. nasměroval přihrávku před bránu přesně na svého syna Petra, který se nemýlil a poslal domácí do vedení.

Hosté otočili, Petr Viliš v závěru vystřelil bod

Hosté se v kabině rychle oklepali, tzv. gól do šatny je vůbec nesrazil a téměř ihned po návratu na hřiště bylo vyrovnáno. Ve 47. minutě se na velkém vápně uvolnil Vlastimil Beran a svojí střelou nedal domácímu Požárovi šanci - 1:1. Hosté převzali otěže utkání a z několika šancí dokázal skórovat v 71. minutě Adam Pospíšil střelou z hranice penalty - 1:2. Domácí se s nepříznivým výsledkem nechtěli smířit a v 83. minutě vyrovnali zásluhou Petra Viliše ml., který z brejku vstřelil svoji druhou branku v utkání. Do konce zápasu již žádný tým nedokázal převážit pomyslné misky vah na svoji stranu a výsledkem tedy byla spravedlivá remíza.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory B
Lukáš Hladík: V zápase byla spousta šancí na obou stranách. Remíza je nejspíše spravedlivá.

FC Velké Meziříčí C
Adam Pospíšil: Přijeli jsme do Borů pro tři body a podle toho vypadal i průběh zápasu. Měli jsme asi pět vyložených šancí v prvním poločase, ale nic jsme neproměnili. V tom druhém už to bylo lepší, ale soupeř dokázal ke konci vyrovnat.



Sestavy


TJ Družstevník Bory B
T. Požár [-] - Z. Hlaváč [-] , L. Hladík [-] (62. J. Milota [-] ) , L. Kaštan [-] , P. Viliš [-] , P. Viliš [-] , J. Fňukal [-] , A. Krčál [-] , P. Psohlavec [-] , V. Gregar [-] , A. Novotný [-] (46. Š. Křehlík [-] )

FC Velké Meziříčí C
L. Liška [-] - R. Hlávka [-] , L. Prchal [-] , T. Šlitr [-] (70. J. Večeřa [-] ) , V. Beran [-] (52. V. Bradáč [-] ) , D. Smejkal [-] , D. Polák [-] , T. Malec [-] , L. Machát [-] , A. Pospíšil [-] , D. Šlapal [-]

ŽK: 38. D. Smejkal .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŽILKA Jan - KAŠTAN Jiří (N), SMAŽENKA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.